Body-Based Training: Stress Eruit

Venster Acties

Body-Based Training: Stress Eruit

Een holistische lichaamsgerichte training waarbij je inzicht krijgt in stress, en leert deze effectief te verwerken door beweging.

Door Back-up Holistische Coaching

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 8 jul. 2023 10:00 - 14:00 CEST

Locatie

Seats2meet.com station Amersfoort 49 Stationsplein 3818 LE Amersfoort Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

 • 4 uren
 • eTicket voor mobiel

Stress: Steeds vaker worden we er in onze maatschappij mee geconfronteerd. Talloze onderzoeken hebben inmiddels de link tussen langdurige spanning en stress en chronische ziektebeelden gelegd. Velen van ons hebben last van stress in ons dagelijks leven. Dit heeft invloed op je welzijn, gezondheid en je dierbaren.

De Body-based Training Stress Eruit geeft iedereen die in het dagelijkse leven met stress te maken heeft praktische tools.

Deze training is speciaal voor iedereen die wil leren hoe je stress op een effectieve manier kunt uiten, je lichaam beter begrijpen en op een betere manier te bewegen.

Wat leer je in deze training?

 • Bewustwording van je eigen lichamelijke reactie op spanning
 • Praktische tools om spanning en stress te ontladen
 • Kennismaking met Holistic Movement bewegingspatronen
 • Inzicht in je persoonlijke stressfactoren
 • Fysieke bewegingen die helpen om stress te verwerken
 • Signalen van je lichaam beter begrijpen
 • Meer grip op je gezondheid en leven

Praten is niet altijd genoeg. Blijf niet in je hoofd zitten. Geen spanning van werk naar huis. Kom op een effectieve manier in beweging. Werk samen met je lichaam om de gevolgen van spanning en stress te voorkomen. Empower jezelf met kennis en tools en geniet van meer gezondheid en vrijheid. In deze training leer je de holistische kijk op stress en hoe je je lichaam in kunt zetten om beter met stress om te gaan. Je krijgt hierbij praktische handvatten die voor jou toepasbaar zijn in het dagelijkse leven.

BONUS! Na deze training krijg je toegang tot onze online Back-up community:

 • Doorlopend toegang tot theorie, oefeningen en praktische tools
 • Je kunt je ervaringen en vragen delen met gelijkgestemden
 • De community altijd binnen handbereik door middel van de Huddle app
 • Samen streven naar een stressvrij leven!

De trainers:

Michèl Laagewaard:

Met haar achtergrond in communicatie, goede doelen, mindfulness en zen helpt Michèl al meer dan 15 jaar mensen en organisaties vooruit. Bij haar onderneming 123 Holistic kunnen mensen terecht voor onder meer Holistic Business Coaching, retreats en 1-op-1 lichaamsgerichte coaching. Michèl leidt samen met Dennis van Miltenburg mensen op in de Holistic Movement Methode.

Marcel de Graaf:

Na ruim 18 jaar bij het Korps Mariniers te hebben gezeten, met o.a. functies bij de Maritime Special Operations Forces en Dienst Speciale Interventies, is hij tegenwoordig werkzaam als zelfstandig holistisch coach. Door zijn uitgebreide werkervaring bij de speciale eenheden, is hij een expert op het gebied van omgaan met spanning en stress. Vanuit Back-up Holistische Coaching helpt hij mensen bij het verwerken en overwinnen van hun trauma’s en angsten.

Over de organisator