Gratis

BMEC Artistic Research Festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jongerencentrum Todo

Jacob van Wassenaerstraat 69

5682GE Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
BMEC Artistic Research Festival

Over dit evenement

Op zaterdag 29 juni gaat het eerste BMEC Artistic Research Festival van start!

Een tweedaags muziekfestival met een programma aanbod waarbij “artistic research” centraal staat.

Artiesten laten dan elkaar en het publiek deelgenoot zijn van hun creatieve proces, door te laten zien en horen waar ze op dat moment mee bezig zijn, wat ze aan het maken zijn. Experiment, try-out, work-in-progress, geef het een naam; voor zowel de bezoeker als de artiest vormen verrassing, verwondering en ontdekking de rode draad tijdens dit festival.

De line up bestaat uit:

* Artiesten die hun ‘Artist in Progress” traject bij BMEC afsluiten na het laatste half jaar intensief aan hun eigen project te hebben gewerkt

* Artiesten die in voorgaande jaren bij BMEC actief waren en sindsdien zijn uitgevlogen naar allerlei verschillende omgevingen: Rockacademie, CvA Pop, Artez, Haarlem, HKU, Academie voor Popcultuur, of zelfs over grens, naar BIMM (UK)

* Artiesten uit ons eigen BMEC team.

Een festival organiseren is niet mogelijk zonder kosten te maken. Door bijdrage van sponsoren en de inzet van veel vrijwilligers kunnen we jou het tweedaagse festival met gratis toegang aanbieden. Neemt niet weg dat we het heel fijn zouden vinden als je een vrijwillige bijdrage zou willen leveren.

Dat kan natuurlijk contant tijdens het festival maar ook via de handige tikkie QR code of weblink op www.bmec.nl/festival. Daar vind je meteen alle laatste info en de actuele line-up!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jongerencentrum Todo

Jacob van Wassenaerstraat 69

5682GE Best

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen