Gratis

BIM LIVE Experience Amsterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BIMhuis

Piet Heinkade 3

1019 BR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Stabicad 11 is gelanceerd: dé versie waarmee u alle tools in handen heeft om mee te kunnen doen met elk BIM-project. Ervaar zelf de kracht van Stabicad 11 tijdens BIM LIVE Experience in het BIMhuis in Amsterdam. We praten u bij over de nieuwste features en er is ruimte voor al uw vragen. Daarnaast lanceert ABB de nieuwe Switch Range Configurator voor Revit die in samenwerking met MEPcontent ontwikkeld is.

Roodenburg en Steboma werken aan indrukwekkende BIM-projecten

Tijdens subsessies gaan we dieper in op de nieuwste E en W functionaliteit, zoals vernieuwde rekenfunctionaliteit en andere vernieuwde productiviteitstools. Lees hier vast wat meer over nieuwe tools!

De subsessies geven we in samenwerking met klanten die vertellen over indrukwekkende BIM-projecten.

Steboma Ventilatietechniek

Aan het Ij in Amsterdam schieten de verdiepingen de lucht in van de prestigieuze Pontsteiger: een opvallend gebouw dat de skyline van Amsterdam zal gaan bepalen. Steboma Ventilatietechniek werkt hiervoor de complete luchtinstallaties uit in Stabicad for Revit. Tijdens de subsessie gaan zij in op hoe zij dit uitdagende BIM-project hebben aangepakt.

Roodenburg

“Mall of the Netherlands”. Het klinkt niet alleen indrukwekkend, het is het ook. Een uniek, volledig overdekt winkelcentrum in Leidsenhage waar ‘een dagje uit’ centraal staat. In 2019 wordt Mall of the Netherlands opgeleverd en Roodenburg verzorgt de gehele werktuigbouwkundige en de WKO-installatie voor dit transformatieproject. In de subsessie vertellen ze over de aanpak van dit enorme project.

Sessie Syntess Software

Onze partner Syntess Software presenteert de module Projectenplanning in een subsessie. Dit is een recent uitgebrachte softwarerelease die real-time inzicht biedt in de beschikbare uren en lopende projecten. Nieuwe projecten kunnen effectiever ingepland worden met als resultaat een haalbaar tijdbestek van de uitvoering. U voorkomt ontevreden medewerkers en opdrachtgevers en geeft ze via deze module een nauwkeurig beeld van de werkzaamheden tegenover de beschikbare capaciteit.

Programma:

12.00 uur: Lunch
13.00 uur: Plenair programma
14.30 uur: Subsessies ronde 1
15.30 uur: Subsessies ronde 2
16.15 uur: Borrel

------------------------------------------------------------------------------

De toegang is gratis. U kunt parkeren in de Piet Hein parkeergarage. Ook is het BIMhuis gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BIMhuis

Piet Heinkade 3

1019 BR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen