Beginnerscursus februari - april

Venster Acties

Meerdere data

Beginnerscursus februari - april

Vanaf 7 februari 2023 beginnen we een nieuwe reeks voor beginners in Dhammakaya- meditatie.

Door Stichting Dhammakaya Nederland

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 7 feb. 2023 19:30 - do. 13 apr. 2023 20:45 CET

Locatie

Wat Phra Dhammakaya Nederland 45 Koningstraat 6654 AA Afferden Netherlands

Over dit evenement

Vanaf 7 februari 2023 beginnen we een nieuwe reeks voor beginners in Dhammakaya- meditatie. We zullen daarin de basisideeën behandelen die belangrijk zijn bij het integreren van meditatie en mindfulness in je dagelijks leven. Elke avond zullen we ook samen mediteren om het geleerde meteen toe te passen.

De avonden kunnen fysiek of online gevolgd worden: dinsdag fysiek en donderdag online. De leraren zijn luang phi Sander en Tom Van den Steen. Lp Sander zal de de fysieke avonden verzorgen, en Tom de online avonden. Elke week zullen we op beide dagen hetzelfde onderwerp vertellen; als je dus een keer een dinsdagavond mist, kun je dit op donderdagavond inhalen. Maar er zijn ook mensen die beide avonden volgen, omdat beide leraren hun eigen invalshoek hebben, wat helpt in het leerproces.

Voor de online meditatieavonden heb je enkel een deelnamelink nodig. Voor meer informatie, zie hier. Voor de fysieke bijeenkomsten is een eenvoudige inschrijving nodig. Voor meer informatie, zie hier.

In de winter houden we de meditatieavonden op huisnummer 45, in het centrum, de voormalige pastorie; in de zomer houden we de avonden op huisnummer 47, in de tempel, de voormalige kerk.

Zowel de fysieke als online bijeenkomsten zijn kosteloos, maar donaties zijn welkom. Onze bankgegevens staan hier.

Tijdens de avonden volgen we dit programma:

19.30 uur introductie

19.45 uur meditatie

20.15 uur les

20.45 uur einde avond

Voor de data en de onderwerpen, zie hier.

Over de organisator

Gratis