Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

BEAUTY EXPERIENCE DAYS

by Nomige & Café Cosmetique

Vrijdag 20 juli 2018 van 10:00 tot 16:00 (CEST)

BEAUTY EXPERIENCE DAYS
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
BEAUTY EXPERIENCE DAYS dayticket
Dit ticket is geldig voor 1 dag tijdens BEAUTY EXPERIENCE DAYS gekoppeld aan de geselecteerde voorkeurdatum.
19 jul. 2018 € 100,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel BEAUTY EXPERIENCE DAYS

Evenementdetails

Op donderdag 19 en vrijdag 20 juli vindt de allereerste editie plaats van BEAUTY EXPERIENCE DAYS. In een gezellige, huiselijke sfeer aan zee in Duinbergen (Knokke) vertellen beautyexperts Barbara Geusens, Sofie Albrecht, Kim Maes en Anne Roggen je alles wat je moet weten over make-up, huidverzorging, parfum en face yoga.

In groepjes van maximum 10 personen ontdek je tijdens 4 workshops het effect van DNA & lifestyle op je huid, hoe je een geschikt parfum vindt, hoe je meer uit je make-up haalt en hoe je je huid op een natuurlijke manier strak & stevig kan houden. Je gaat naar huis met een hoop kennis, insidertips en een mooie goodiebag.

The workshopsHuidverzorging door dr Barbara Geusens

Barbara vertelt hoe je huid werkt, wat het belang is van de juiste verzorging en de invloed die je DNA en lifestyle hebben op je huid. Het is mogelijk om ter plaatse een DNA-test te doen om te ontdekken wat je huid écht nodig heeft.

Parfuminititatie door Sofie Albrecht
Net zoals met wijn moet je de basics kennen om het juiste parfum te kunnen kiezen. Je leert de verschillende parfumfamilies van elkaar onderscheiden en ontdekt waar je voorkeuren liggen. Zo kan je parfum als onzichtbaar accessoire gebruiken om een bepaalde indruk te maken.
 
Make-up atelier door Kim Maes
Voor een frisse, natuurlijke make-up heb je slechts enkele producten in de juiste tinten nodig. Kim leert je hoe je met een paar goed gekozen producten zowel een natuurlijke make-up als een glamoureuze look  kan creëren.
 
Face yoga door Anne Roggen
Hip in Groot-Brittanië en de Verenigde Staten, maar in België is face yoga nog onbekend. Anne leert je hoe je met een kleine dagelijkse inspanning je gezicht strak en glad kan houden voor een jeugdige uitstraling.

Meet The Experts 


Barbara Geusens is bio-ingenieur met twee masters in medische biotechnologie en een doctoraat in de dermatologie. Ze is de oprichter van Nomige, huidverzorging op maat van je DNAwww.nomige.com

Sofie Albrecht schrijft als beautyjournaliste voor magazines als Feeling, Libelle en Sjiek en de beautyblog Café Cosmétique. Ze is auteur van Parfumwijzer en geeft als parfumdokter consultaties, workshops en lezingen. www.cafecosmetique.comwww.sofiealbrecht.com

Kim Maes werkt als visagiste voor merken en magazines. Ze is het brein achter Blos, een webshop gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica. www.blos-shop.be

Anne Roggen beoefent al meer dan 20 jaar facebuilding. Ze schreef er een boek over: ‘Hou je gezicht fit’ en geeft workshops. www.anneroggen.be

Praktische info

Beauty Experience Days

donderdag 19 en vrijdag 20 juli 
10:00 tot 16:00

Duinbergenlaan 58 
8301 Duinbergen (Knokke-Heist)

Tickets kosten 100 euro p.p
inclusief lichte lunch, versnaperingen & goodiebag

 
Extra informatie

  • jouw ticket op je naam is jouw geldig entreebewijs
  • parkeren kan in de omliggende straten 
  • het station van Duinbergen is op 2 minuten wandelafstand
  • er zijn geen extra attributen toegelaten op het event: handtas en jassen kunnen opgeborgen worden
  • onze refund policy houdt in dat je mag cancellen mits verwittiging tot 3 dagen voor de gekozen eventdatum
  • facturatie is mogelijk
  • voor meer informatie/en of vragen contacteer sayrade@nomige.com


Heb je vragen over BEAUTY EXPERIENCE DAYS? Neem contact op met by Nomige & Café Cosmetique

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Knokke-Heist
Duinbergenlaan 58
Knokke-Heist
België

Vrijdag 20 juli 2018 van 10:00 tot 16:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

by Nomige & Café Cosmetique

Nomige, is een gloednieuw Belgisch skin care label. Deze unieke gelaatsverzorging wordt op maat gemaakt dankzij jouw DNA resultaten, je levensstijl en de visie van Dr. in de Dermatologische Wetenschappen en oprichster Barbara Geusens. Café Costmetique is het Belgische online magazine van beauty journaliste en parfum dokter Sofie Albrecht. Deze ladies zijn gastvrouwen van de dag, en ze hebben nog 2 fantastische ladies make-up & beauty experte Kim Maes & beauty expert Anne Roggen mee uitgenodigd om jullie te informeren en inspireren.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.