€ 106,04 – € 184,67

ASCO Gastrointestinal Cancers Direct Live 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 106,04

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Ruwenberg Hotel

Ruwenbergstraat 7

5271 AG Sint-Michielsgestel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Wij hebben het genoegen om u uit te nodigen om dit internationale symposium in Nederland bij te wonen, op zondag 23 en maandag 24 januari.

Over dit evenement

Geachte Collega,

Het American Society of Clinical Oncology Gastrointestinal Cancers Symposium (ASCO GI) 2021 is een 3-daags (hybride) symposium dat zal plaatsvinden op 20-22 januari 2022 in San Francisco.

Op zondagmiddag 23 januari 2021 en maandag 24 januari vindt de ASCO GI Direct meeting voor Nederland en Vlaanderen plaats in De Ruwenberg in St. Michielsgestel. Een unieke gelegenheid om kennis te nemen van de highlights van het ASCO GI symposium en daarover van gedachten te wisselen met Nederlandse en Vlaamse collega’s.

Programma

Tijdens deze meeting kijken de deelnemers onder leiding van de programmacommissie naar een selectie van sessies en presentaties uit het ASCO GI programma. De discussie over de impact van de nieuwe data op de dagelijkse Nederlandse en Vlaamse praktijk wordt gemodereerd door de programmacommissie.

Ondergetekend comité maakt een selectie uit het ASCO GI programma van topics die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk in Nederland en Vlaanderen. Deelnemers kunnen tevens wensen en suggesties aandragen m.b.t. programma onderdelen.

Er wordt aandacht besteed aan nieuws op het gebied van maag-oesofagus-, pancreas- en colorectaalcarcinoom, en waar relevant ook aan andere GI tumoren.

Programmacommissie:

Prof. dr. Marc Peeters, internist-oncoloog, UZA, Edegem

Dr. Maartje Los, internist-oncoloog, St. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein

Dr. Laurens Beerepoot, internist-oncoloog, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, Tilburg

Dr. Jan Willem de Groot, internist-oncoloog, Isala Ziekenhuis, Zwolle

Prof. dr. Karen Geboes, digestief oncoloog, UZ Gent, Gent

Prof. dr. Hanneke van Laarhoven, internist-oncoloog, Amsterdam UMC, Amsterdam

* Accreditatie wordt aangevraagd voor Nederlandse en Belgische internist-oncologen.

COVID-19 maatregelen

Tijdens deze meeting worden de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen in acht genomen. Mocht de situatie omtrent corona veranderen, waardoor het event op locatie geen doorgang kan vinden, dan informeren wij u over een virtuele variant of de mogelijkheid uw ticket te retourneren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Ruwenberg Hotel

Ruwenbergstraat 7

5271 AG Sint-Michielsgestel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator MEDtalks Events

Organisator van ASCO Gastrointestinal Cancers Direct Live 2022

With more than 100 medical programmes a year, MEDtalks is the market leader in publishing online videos in the Netherlands. Our programmes are produced by an independent specialised medical editorial team in collaboration with professional associations, general practitioners, medical specialists and scientists at home and abroad. Producing programs about Oncology, Hematology, Internal Medicine, Opthalmology and several other subjects.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen