Gratis

#AllemaalDigitaal 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ghelamco Arena

808 Ottergemsesteenweg Zuid

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Dit event staat voor kennisoverdracht rond digitalisering in de accountancysector!

Over dit evenement

We weten dat er veel gesproken wordt rond digitalisatie, dat er veel kantoren mee bezig zijn. Maar we weten ook dat de tocht moeilijk is, vol hindernissen en valkuilen. En dit terwijl elke digitale “reiziger” dit ervaart wordt er weinig over gesproken. Wij zullen dit doorbreken!

We brengen ervaringen van accountants samen én slaan de brug tussen accountants, leveranciers en digitalisering. Wij zullen jullie deze namiddag op sleeptouw nemen door de 7 Finplex fases van digitalisering. Wat zijn de valkuilen? Wat is de next step? Welke spelers bestaan er en vooral wat zou jij als accountant anders willen zien aan software?

We geven jou de mogelijkheid in debat te gaan met elkaar én met de gevestigde waarden en de nieuwe “sterren” aan de hemel en dit in een verfrissend concept. We zijn er zeker van dat er partijen aanwezig zullen zijn die jij nu nog niet kent, maar misschien morgen mee de motor van jouw kantoor zal zijn!

Daarnaast zullen twee topsprekers jullie vol goede moed op pad sturen om jullie digitale tocht verder te zetten!

Programma

13u- 13u30: Ontvangst13u30-14u: welkomstwoord14u – 15u: Topspreker één (onder embargo)15u – 16u30: Interactief debat met IEDEREEN, want #AllemaalDigitaal…16u30 – 18u: Afsluitende topspreker (onder embargo)

Opgelet: dit event is énkel voor accountants en boekhouders.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ghelamco Arena

808 Ottergemsesteenweg Zuid

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen