€ 151,25 – € 301,29

Afkicken van E-mail

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Congrescenter Ter Elst

Kattenbroek 1

2650 Edegem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Minder én slimmer e-mailen in je organisatie met het seminar dat écht een verschil maakt.

Afkicken van E-mail bewijst dat het kan. Met meer dan 50.000 deelnemers in amper 10 jaar is het wellicht één van de meest succesvolle bedrijfsseminars in Europa. Meer dan 90% van alle deelnemers verklaart één maand na datum dat het seminar hun manier van werken effectief heeft veranderd.

Afkicken van E-mail is een inspirerend seminar geleid door Gunnar Michielssen dat je alle tips aanreikt om professioneler, beter en minder te e-mailen. Zo voorkom je dat de e-mailcultuur echt helemaal ontspoort en dat inboxen uitpuilen.

Het halvedagseminar Afkicken van E-mail is meer dan een gewone e-mailopleiding of een klassieke e-mailtraining. Je ontvangt tips om je persoonlijke efficiëntie te verhogen, maar ook tools om de e-mailcultuur van je complete organisatie bij te sturen. Daarom krijg je als deelnemer aan de open sessie naast het halvedagseminar ook een compleet pakket om je collega's te sensibiliseren.


Naar een nieuwe e-mailcultuur in drie stappen

  1. Efficiënter werken: na Afkicken van E-mail handelen medewerkers e-mail doeltreffender af, zodat meer tijd vrij komt voor andere, belangrijke taken. Win makkelijk een half uur per dag terug (= 3 volle weken per jaar!).

  2. Beter e-mailen: na Afkicken van E-mail schrijven je collega's kortere en beter gestructureerde mails. Klaar en duidelijke boodschappen voorkomen misverstanden.

  3. Minder e-mailen: na Afkicken van E-mail versturen je collega's uitsluitend mails wanneer dat echt nodig of nuttig is.


Elke deelnemer krijgt GRATIS

  • het inspirerende seminar

  • een syllabus

  • geplastificeerd tipkaartje voor op je bureau

  • een bureaublad met alle tips

  • 5 posters om de collega's te sensibiliseren


Bekijk alvast deze preview

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Congrescenter Ter Elst

Kattenbroek 1

2650 Edegem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen