Verkoop beëindigd

40 dagen zonder alcohol challenge

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Me Project

Meerstraat 8

Valkenswaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

40 dagen alcoholvrij! Doe jij mee?

40 dagen alcoholvrij in de lente!

Het is weer terrasweer. De BBQ gaat aan. Festivals schieten als paddestoelen uit de grond. De witbiertjes lonken. De rosé lacht je toe. Een lekker wit wijntje bij de vis...

Oh oh alcohol.... wat ben je mooi! Tot de kater de volgende dag...Of het toch wat slappe gevoel. Het gebrek aan concentratie. Snauwerig tegen de kinderen. Eigenlijk wil je al een periode niet drinken. Gewoon even niets. Het ontbreekt je aan daadkracht of sociale steun. Heb je net besloten een periode niet te drinken staat een van je beste vrienden met champagne aan de deur om zijn promotie te vieren.... "En dan?"

Daarvoor is deze challenge. Om gewoonten en patronen te doorbreken. Support via sociale media. En...een leuke support groep via what's app om gelijkgestemden te ontmoeten. Meld je even bij mij aan met een appje. Mijn contactgegevens vind je hier: http://themeproject.nl/start-now/

De challenge en de supportgroep zijn gratis.

Aan het einde van de challenge vieren we een leuk alcoholvrij feestje. Omdat ik ervan overtuigd ben dat elk succes gevierd moet worden! Een leuk feestje in de tuin met hapjes en een kampvuur. Of bij slecht weer een klein huiskamerconcertje. Met uiteraard lekkere alcohol-vrije drankjes en vooral heel veel gezelligheid!!

De challenge is gratis. Voor het samenzijn, vraag ik 15 euro. Ook als je niet hebt deelgenomen aan de challenge maar wel zin hebt om een gezellig aan te sluiten ben je van harte welkom.

Prijs: €15,- pp inclusief hapjes en consumpties
Datum: zaterdag 9 juni
Tijdstip: 18.00 - 22.00 uur
Locatie: Meerstraat 8, Valkenswaard


Let op, kan je niet via PayPal betalen? Stuur dan jouw aanmelding naar ilse@themeproject.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Me Project

Meerstraat 8

Valkenswaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen