€ 68,27 – € 78,62

365 dagen veranderen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Croos

Exercitiestraat 2

3034 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Afgelopen jaar ging ik op ontdekkingsreis. Na 10 jaar vast dienstverband als HR-manager ging ik avonturen beleven, kansen creëren en heel veel inspiratie op doen. Het resultaat van mijn reis is Myndz, mijn eigen onderneming.

Afgelopen maanden heb ik vaak de vraag gekregen, hoe heb je het gedaan? In deze workshop neem ik je mee op mijn reis. Aan de hand van de fases die ik zelf doorliep vertel ik je mijn verhaal, deel ik mijn leerpunten en daag ik je uit om zelf stappen te nemen in je leven. Zodat je het leven gaat leven waar jij gelukkig van wordt. De vrijheid en het creëren van mijn eigen richting gaf mij energie en is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven. In deze workshop inspireer ik je om grootser te denken, je eigen leven te ontwerpen, jouw dromen na te jagen en betekenis te geven aan je leven. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Voor wie?
De workshop is er voor iedereen die stappen wilt maken in het leven en op zoek is naar inspiratie over hoe dit aan te pakken.

  • Denk je al een tijd na over een switch in je carrière, maar durf je nog niet?
  • Wil jij jezelf meer ontdekken en alles uit jouw potentieel halen?

  • Wil je negatieve gedachten loslaten en in mogelijkheden denken?

  • Wil je meer leven en werken vanuit jouw passie?

  • Heb je behoeften aan meer zingeving in je leven en wil je in het hier en nu staan?

  • Wil je jouw talenten ontdekken en zelfvertrouwen uitstralen?

Na de workshop sta je volledig in jouw kracht om op jouw eigen ontdekkingsreis te gaan. Je bent je meer bewust van jouw beperkende gedachten, je hebt helder welke stappen je wilt zetten richting jouw dromen, je weet het ‘oude los te laten’ en je ziet verandering niet langer als bedreiging.

Wat gaan we doen?
We doorlopen mijn ontdekkingsreis en volgen de belangrijkste stappen die ik heb genomen om mijn hart te volgen en mijn dromen na te jagen. Hoe kwam ik uit mijn comfortzone, hoe wist ik dat ik andere keuzes moest maken, hoe liet ik het ‘oude’ los en ging ik mijn eigen leven ontwerpen? Maar ik vertel je ook wat deed ik met mijn angsten en beperkende gedachten, hoe ik meer contact maakte met mijn eigen lijf en verbinding met mijn hart en hoofd. We werken zo toe naar de climax: “Hoe kan jij van dromen naar doen komen?”. De verhalen en opdrachten zetten je aan het denken, geven inzicht en helpen je stappen te zetten in jouw leven. De workshop is interactief, we wisselen verhalen af met opdrachten.

Waar en wanneer?
De workshop vindt plaats op zaterdag 4 november van 09:00 tot 13:00 uur bij Croos Excercitiestraat 2 te Rotterdam.

Investering?
De kosten voor deze workshop zijn € 75,-. Hiervoor krijg je een heerlijk ontbijt, een hoop energie en veel inspiratie. Ook krijg je een klein cadeautje van mij, zodat je blijvend wordt herinnerd aan de eerste stap die je zette om het leven te leven waar je blij van wordt. Ben jij erbij?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Croos

Exercitiestraat 2

3034 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen