3 strategische e-business projecten: van concept tot 'live'
Gratis
3 strategische e-business projecten: van concept tot 'live'

3 strategische e-business projecten: van concept tot 'live'

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Natch

45 Lichtelarestraat

9080 Lochristi

Belgium

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe zorg je er voor dat je e-business project binnen de deadline, budget en met de gewenste capabilities wordt opgeleverd?

Op basis van 3 cases (startup, KMO & enterprise) krijg je concrete handvaten om jouw project tot een goed einde te brengen en specifieke e-business projectrisico's te minimaliseren.

We laten de bedrijven zelf aan het woord. Zo krijg je een duidelijk beeld op de business value, de ROI en de impact van zo een project op de onderneming.

De doelgroep van deze ontbijtsessie is CxO's en e-business verantwoordelijken van middelgrote & grote installateurs, productie- en distributiebedrijven.

Case 1: Stoneasy

Stoneasy

Gastspreker: Bram Callewier - zaakvoerder Stoneasy | Type oplossing: online handelsplatform | Bedrijfstype: Start-up (-ish)

Stoneasy werd opgericht om de import van kwaliteitsvolle natuursteen aan competitieve marktprijzen te vereenvoudigen. Vandaag is het de sector’s #1 online platform in Europa. Zaakvoerder Bram Callewier licht het concept & de groei van het platform toe en vertelt hoe het platform een aantal keer per jaar uitgebreid wordt met nieuwe mogelijkheden. Tim De Hondt (Natch) verduidelijkt de specifieke projectaanpak en zéér nauwe samenwerking om projecten met frequente iteraties succesvol uit te rollen.

www.stoneasy.com  | video

Case 2: Verstraete Enterprises

Verstraete

Type oplossing: Field service tablet app | Bedrijfstype: KMO

Verstraete Enterprises is een elektrotechnisch installateur met meer dan 1000 actieve werven per dag. Ze voeren dagelijks opdrachten uit voor onder andere Telenet, Eandis, Infrabel en andere grote nutsbedrijven. Natch bouwde een met SAP & Telenet geïntegreerde tablet applicatie voor de 200 werfploegen op de baan. Cedric Collet & Oliver Williams (Natch) schetsen de business case, ROI en de projectaanpak waar extra aandacht werd geschonken aan input van de installateurs op de werven.

www.verstraete-ent.com | video van de app

Case 3: Floréac

Floreac

Gastspreker: Stefan Maere - E-bizz projectleider Floréac | Type oplossing: e-commerce / webshop | Bedrijfstype: enterprise

Floréac is de nummer 3 distributeur van bloemen en potplanten in Europa. Na een Digitale Strategie Workshop bouwen we nu samen een nieuwe e-commerce bovenop SAP. Stefan Maere (E-bizz projectleider @ Floréac) vertelt hoe hij een enterprise organisatie op sleeptouw neemt en de projectrisico's zo klein mogelijk houdt.Hij stroomlijnt de samenwerking met e-business partner Natch en kijkt naar toekomstige plannen die nu reeds impact kunnen hebben op het lopende project. We zitten middenin het project dus je krijgt de ervaringen 'heet van de naald.'

www.floreac.com 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Natch

45 Lichtelarestraat

9080 Lochristi

Belgium

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen