€45

The Intimacy and Attraction Workshop® Eerste NL-talige uitvoering!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Utrechts Yoga Centrum

Asch van Wijckskade 31

3512 VR Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

The Intimacy and Attraction Workshop®

(wordt in het Nederlands gegeven)

The Intimacy and Attraction Workshop® bestaat uit een serie technieken en oefeningen om uit te nodigen tot aanwezigheid in het moment, verbinding te leren maken via het hart en het spel tussen mannelijk en vrouwelijk te onderzoeken om een sterke seksuele aantrekkingskracht te genereren.

Met deze effectieve hulpmiddelen kun je op een zorgvuldige, zuivere en krachtige manier de gebieden van seksuele polariteit en hartsverbinding verkennen, in je eigen leven en met anderen. De aangereikte practice is bedoeld om je inzicht in je eigen ontdekkingsreis radicaal te verdiepen als om je het gereedschap mee te geven om ook anderen hierbij te begeleiden.

Met deze innovatieve aanpak leer je:

* Jezelf en een ander uitnodigen tot diepe verbinding

* Een ontspannen opening van het hart ervaren

* Een erotische spanning creëren

Of je nu single bent, alleen komt of met een partner, de aangereikte beoefing is ter inpsiratie en verdieping voor jouw manier van relateren - welke relatie context je op dit moment ook hebt.

Jezelf en een ander uitnodigen tot diepe verbinding

De eerste stap in elke menselijke interactie is altijd ons vermogen om onze aandacht te focussen en intiem vertrouwd te raken met de actuele omstandigheden. Hierbij hoort ook het voelen en gewaar zijn van onszelf, wat ons vervolgens in staat stelt om een ander aan te voelen. Op een nog fundamenteler niveau creëert deze intimiteit met het huidige moment ruimte voor waarachtig begrip en connectie met een ander.

Aandacht kan getraind worden en het lichaam kan ontvankelijker gemaakt worden om onszelf en een ander beter te voelen en tot intieme verbinding te komen. Je leert zowel de onderliggende principes van verbinding als ook oefeningen die intimiteit bevorderen.

Een ontspannen opening van het hart ervaren

In het ervaren van relaties, zowel in onze opvoeding als met liefdespartners, ontwikkelen we afweerreacties om ons te beschermen tegen teleurstelling en verdriet. Het voelen van diepe liefde kan ook pijnlijke gevoelens en herinneringen aan ervaringen van verlies in ons oproepen. Om te leren hoe je jezelf kunt voelen en verbinding kunt maken met het hart van een ander in combinatie met het vermogen om kwetsbaar te zijn en je te openen voor intieme interactie, krijg je oefeningen aangereikt die leiden tot ontspanning en openheid, zowel naar jezelf als naar een ander mens. Ook doe je een inquiry-oefening om een diepe hartsverbinding aan te gaan.

Een erotische spanning creëren

Erotische spanning volgt de wet van ‘tegendelen trekken elkaar aan’. Wanneer twee mensen (ongeacht hun geslacht) het spel van seksuele spanning spelen, wordt de sterkste aantrekking gegenereerd door de oppositie van tegengestelde krachten. Mannelijk/vrouwelijk, flow/go, Shiva/Shakti, penetratie/overgave zijn allemaal omschrijvingen van zulke tegengestelde krachten. Je leert hoe je behendig met deze tegenstellingen kunt spelen, zonder verstrikt te raken in genderstereotypen of een starre rolverdeling. Je leert wat de principes van aantrekkingskracht zijn en krijgt oefeningen aangereikt die je aanzetten tot onderzoek en zelfeducatie.


BELANGRIJK te weten:

  • Voor een groot aantal van de oefeningen is het wenselijk om zoveel mogelijk met het gelijke aantal mannen en vrouwen te werken. Vul ter ondersteuning om dit te kunnen bereiken het aanmeldeformulier volledig in.

  • Je zult in veel oefeningen met het andere geslacht werken. Alle oefeningen zijn in kleren. Er zijn ook verder geen expliciete seksuele aanrakingen. Veiligheid, duidelijkheid en integriteit voor alle deelnemers staat voorop.

  • Gemaakelijke zittende kleding wordt aanbevolen.

  • Na aanmelding en betaling is je plek voor deelname gereserveerd


Zijn er nog vragen, mail gerust de facilitator Silvia

Share with friends

Date and Time

Location

Utrechts Yoga Centrum

Asch van Wijckskade 31

3512 VR Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved