€20

The Hundred Foot-Journey

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Verkadefabriek

Westzijde 170a

1506 EK Zaandam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Hassan Kaddam vlucht met zijn familie uit India naar Frankrijk. Daar worden zijn kooktalenten ontdekt en begint voor hem één groot culinair avontuur.

Culinaire filmavond waar alles draait om de kunst van het koken, proeven en beleven. In de sfeervolle Verskamer in de Verkadefabriek is er een ontvangst met een bubbeltje en hapje. De film neemt ons mee in de geheimen van de Indiase en Franse keuken. Tijdens en na de film gaan wijn en hapjes bijdragen aan een uiterst smaakvolle avond.

Als het restaurant van de familie Kaddam door politieke rellen in as verloren gaat, vragen ze asiel aan in Londen. Wanneer ze hier geen ruimte kunnen vinden voor een nieuw restaurant, verlaten ze ook Londen voor het vaste land van Europa. Als ze door autopech stranden in een bergdorpje in Frankrijk, worden ze hier opgevangen door een jonge dame. De familie Kaddam besluit het oude restaurant in het dorpje te restaureren en openen het Indiaasche restaurant genaamd “Maison Mumbai”. Aan de overkant van de straat zit het sterrenrestaurant “Le Saule pleureur” van de ijdele eigenaresse Madame Mallory.

Madame Mallory die niet zo blij is met de komst van de nieuwe familie en restaurant doet er alles aan om deze te dwarsbomen. Wanneer Madame Mallory het kooktalent van Hassan, de zoon van de familie Kaddam ontdekt, probeert ze hem te laten koken bij haar aan overkant…

Share with friends

Date and Time

Location

Verkadefabriek

Westzijde 170a

1506 EK Zaandam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved