€90.31 – €104.99

The Goaldiggers Club Session

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Ben jij een echte goaldigger? Vol met ideeën voor je carrière? IJzersterke plannen, energie en ambitie? Kan je wel wat support en handige tools gebruiken? En zoek je nog net dat stapje aanmoediging? Yes, welcome to the Club en kom naar The Goaldiggers Club Session op 9 december in het W Amsterdam.

The Goaldiggers Club is het platform dat ondernemende vrouwen de mogelijkheid biedt om online en offline te connecten en evaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills te delen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen behalen door elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Of je een starter bent of wil doorgroeien. Alle vrouwen die in jouw ogen succesvol zijn omringen zich met anderen voor advies of tips. Zelfs degene die aan de top staan. Daarom hebben we The Goaldigger membership en creëren we een netwerk met like-minded vrouwen om elkaar te supporten op de weg naar succes. Als member heb jij je eigen besloten netwerk van like-minded vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen. Jij kunt hun helpen, en zij helpen jou.

The Goaldiggers Club Session
Wil je alvast proeven aan het membership dan zijn The Goaldigger Club Sessions gehost door founder Eve Tomaszewski hier perfect voor. Tijdens de The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes met jou delen. We creëren een veilige plek waar je van andere vrouwen kunt leren. The Goaldiggers Club Session is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen. In de powerbreak krijg je een overheerlijke lunch, kun je met ondernemersvragen terecht bij onze coaches in de coachcorner en je kunt een headshot voor jouw LinkedIn profiel maken. We eindigen de dag met The Goaldiggers Club netwerkborrel. Je kan op deze dag ervaren hoe het is om je omringen met gelijkgestemde vrouwen. Olcay Gulsen, Sanny Verhoeven (founder Sanny Zoekt Geluk), Rens Kroes (welltrepreneur), Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode) spraken al eens op The Goaldiggers Club Session.

Morning Juice
We beginnen de dag zoals gebruikelijk met een morning juice van DrDetoxBox voor wat extra energie en vitaminen. Een mooie kans om kennis te maken met alle andere aanwezige goaldiggers en jezelf op te laden voor de dag.

Session 1 keynote: ondernemen vanuit je female force om met jouw business je lievelingsleven te creëren
Online ondernemer Shanna Proost is trainer, spreker, ondernemer en bekend van #LIEVELINGSLEVEN. Online en Offline traint zij honderden vrouwen om vanuit hun Female Force hun lievelingsleven te leven. Haar event als Vision Board Day en Female Force brengen grote veranderingen teweeg bij vrouwen. Tijdens haar interactieve presentatie tijdens The Goaldiggers Club Session op 9 december van 10.00 t/m 19.00 in W Amsterdam geeft ze jou alle insights over hoe jij vanuit jouw vrouwelijke kracht en energie succesvol zaken kunt doen, hoe jij een business bouwt gebaseerd op strategie en intuïtie zodat je dicht bij jezelf blijft én succesvol wordt! Wil jij vanuit de juiste energie goede keuzes maken en afrekenen met je belemmerende gedachten van onzekerheid die tijdens het ondernemen wel eens opborrelen? Shanna vertelt je hoe je als super gedreven ondernemer een business kunt creëren die jouw lievelingsleven ondersteunt zodat je precies de juiste balans hebt tussen werk, vrije tijd en voldoende inkomsten.

Morning treat
Zoals je van ons gewend bent wordt er de hele dag goed voor je gezorgd. Na de keynote van Shanna krijg je een heerlijke snack om weer even bij te tanken voor de volgende session.

Session 2: Panelgesprek over hoe je jezelf en je business in de spotlight zet
Tijdens het panelgesprek schuiven er drie inspirerende goaldiggers aan die als geen ander weten hoe je PR voor jezelf en voor je business kunt laten werken. Elisah Jacobs is founder van interiorjunkie.com. De kans dat je haar nog niet kent is klein, want met publicaties in het Parool, Glamour en Grazia en een Instagram account dat wordt gevolgd door ruim 44.000 volgers kun je bijna niet om haar heen. Amanda van der Meer is Sr. Influencer Marketing Specialist & Manager bij HelloSparkle Dit management bureau bureau verbindt talenten zoals Vera Camilla en Elisah Jacobs aan merken zoals L’Oréal, Unilever en Karwei. Key hierbij is de online en offline visibility van de online ondernemers en ze weet dan ook als geen ander waar je op moet letten vanuit het oogpunt van jezelf of je merk als je in de spotlight wil staan. Tedje Fliers is founder van Speak Easy Agency & Speak Up Agency waarmee ze de PR, communicatie, marketing en social media beheer verzorgt voor merken als Superga en ondernemers als Sara Rosalie. Ze is ook eigenaresse van de vintage store Thriftshop Amsterdam waarover werd geschreven door de Nederlandse Vogue. Eve Tomaszewski gaat met Elisah, Tedje en Amanda in gesprek over hoe jij een PR expert wordt. Hoe zorg je voor online en offline zichtbaarheid bij jouw doelgroep en genereer je meer bekendheid? We gaan in op wat niet mag ontbreken in een persbericht of pitch die worden opgepikt door de media, maar ook hoe je onafhankelijk aan je eigen PR kan werken. En we praten over hoe je pr omzet in keiharde sales en hoe je klanten hier aan kunnen bijdragen?

De powerbreak
Tijdens de powerbreak staat er een overheerlijke lunch voor je klaar van W Amsterdam. En omdat wij yes zeggen tegen productieve pauzes zijn, hebben we ook heel wat exclusieve extra’s voor je klaarstaan. Zo kun je gratis foto’s voor je LinkedIn-profiel laten maken, de coach corner bezoeken waar je al jouw ondernemersvragen kunt stellen aan onze coaches en niet te vergeten netwerken met alle like-minded vrouwen die aanwezig zijn.

Session 3 keynote: business chick Evelien de Vries deelt haar 10 tips naar een miljoenenbusiness
Evelien de Vries deelt haar tien beste tips & tricks die er voor zorgen dat jij blijft groeien met jouw business. Ze vertelt onder anderen hoe ze haar bedrijf vanuit de auto begon zonder investering en haar bedrijf transformeerde naar een internationale miljoenenbusiness. Met haar bedrijf MDV (Marketing and Distribution Ventures) importeert Evelien haar- en beautymerken vanuit de hele wereld en verkoopt die door aan grote winkelketens als Douglas, Bloomingdales, Selfridges en Sephora. Daarnaast lanceert MDV in februari 2019 een eigen merk dat in 20 landen verkrijgbaar zal zijn. Dat doet ze met succes, want dit jaar won ze een FD Gazellen – een award die wordt uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Evelien de Vries verviervoudigde in no-time haar omzet en deelt tijdens de session haar tien beste tips naar een miljoenenbusiness. Na haar powertalk zul je nog duidelijker kansen en mogelijkheden zien voor je eigen business en ondernemersplannen.

Afternoon treat
Even een verwenmomentje tussendoor om je op te laden voor de volgende session. We zeiden toch dat je goed wordt verzorgd?

Session 4: Goaldigger talk Q&A met Annic ten Duis
Annic is adviseur, coach voor ondernemers en founder van business en inspiratieplatform annic.com. In 2009 begon Annic I Love Fashion News dat al snel uitgroeide tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Sinds september 2015 is I Love Fashion News omgedoopt tot Annic.com en is ze haar eigen YouTube kanaal gestart. Ze kent de succesformule om goals te stellen en te behalen. Annic is het voorbeeld van hoe je je business voor jou laat werken en niet andersom. Hoe je vanuit zelfcompassie onderneemt? Hoe je zakelijk blijft en tegelijkertijd je hart volgt? Wat haar beste tips zijn om doelen te stellen die je ook daadwerkelijk bereikt en wat essentieel is om financieel succesvol te worden? In de Goaldigger Talk Q&A waarin The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski met Annic in gesprek gaat zullen deze vragen allemaal aan bod komen en als je aanwezig bent kun jij ook vragen stellen.

The Goaldiggers Club netwerkborrel
We eindigen de dag met The Goaldiggers Club-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun. Je gaat naar huis met een tas vol goodies, frisse moed, nieuwe contacten, learnings en veel, heel veel nieuwe inspiratie.
Share with friends

Date and Time

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved