€85 – €99

The Goaldiggers Club Session

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Ben jij een echte goaldigger? Vol met ideeën voor je carrière? IJzersterke plannen, energie en ambitie? Kan je wel wat support en handige tools gebruiken? En zoek je nog net dat stapje aanmoediging? Yes, welcome to the Club!

Tijdens de The Goaldiggers Club Session op 30 september in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes met jou delen. We creëren een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren.

Het programma

Morning Juice
We beginnen de dag zoals gebruikelijk met een morning juice van DrDetoxBox voor wat extra energie en vitaminen. Een mooie kans om kennis te maken met alle andere aanwezige goaldiggers en jezelf op te laden voor de dag.

Session 1: Hoe je je authenticiteit op Instagram laat spreken voor meer succes
Ben jij je ervan bewust hoe belangrijk de juiste branding op social media en influencer marketing tegenwoordig is voor jouw onderneming? In deze session gaan we hier dieper op in en kom je te weten hoe je jezelf en jouw bedrijf kan positioneren in deze zee van mogelijkheden. Je krijgt handvaten voor je eigen account en tips en tricks voor het berekenen en verhogen van jouw engagement rate. Na deze keynote sessie ga je naar huis met tips en tricks die ervoor zorgen dat jouw account en social strategie aansluiten bij de behoeftes van jouw bedrijf of personal brand zodat jij jouw doelen behaalt voor meer succes.

Morning treat
Je krijgt een snack om weer even bij te tanken voor session nummer 2. Er wordt de hele dag goed voor je gezorgd, dus no worries wat betreft eten en drinken.

Session 2: Panel met vrouwen achter succesvolle merkstrategieën
Een succesvolle merkstrategie begint bij een idee en gaat verder bij een goede positionering binnen de doelgroep, sterke contenstrategie en online branding waarmee je opvalt en connectie maakt. En last but not least: de vrouw achter het merk die heeft besloten om er helemaal voor te gaan. Eve gaat met die vrouwen in gesprek over wat de bouwstenen zijn van een succesvolle merkstrategie, voor welke fouten ze andere vrouwen willen behoeden en wat hen elke dag drijft. Jij kunt ook vragen stellen!

De powerbreak
Er staat een overheerlijke lunch voor je klaar. En omdat wij yes zeggen tegen productieve pauzes zijn, hebben we ook heel wat exclusieve extra’s voor je klaarstaan: je kunt gratis foto's voor je LinkedIn-profiel laten maken, de coach corner bezoeken waar je al jouw ondernemersvragen kunt stellen aan onze coaches Gerlinde van der Struijk, Jildou Oosterbrug en Glancy en vergeet niet te netwerken met alle like-minded vrouwen die aanwezig zijn.

Session 3: Zo maak je waterdichte afspraken
Samen ben je pas sterker als je zorgt voor een goede en sterke basis voor samenwerkingen. Je voorkomt onenigheden achteraf en werkt effectiever en productiever samen als je verwachtingen goed managed met een duidelijke taakverdeling en de juiste stappen zet op juridisch vlak. In deze keynote session lopen we de stappen van kick-off meeting tot evaluatie met je door en krijgen zowel ondernemers als ondernemende vrouwen binnen een bedrijf waardevolle tips voor een succesvolle afronding van een samenwerking met waterdichte afspraken.evolle tips voor een succesvolle afronding van een samenwerking met waterdichte afspraken.

Afternoon treat
Een snack tussendoor om je op te laden voor de volgende session. We zeiden toch dat je goed wordt verzorgd?

Session 4: Goaldigger Talk
Tijdens de laatste session van de dag gaat The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski in gesprek met een echte goaldigger. Wat drijft haar? Waar loopt zij tegenaan? Welke tips heeft ze? Schrijf alle vragen die je hebt op, want na iedere session is er uitgebreid de tijd om jouw vraag te stellen.

The Goaldiggers Club netwerkborrel
Na een hele dag vol met tips en inspiratie is het tijd om met elkaar te borrelen en te netwerken is het tijd om businesskaartjes uit te wisselen en te proosten met like-minded vrouwen. Het eerste drankje is on us. Na afloop ga je zeker niet met lege handen naar huis, maar met een goedgevulde goodiebag.

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski. Wil je hier ook onderdeel van zijn? Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Daarom hebben we The Goaldigger membership. Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen. Jij kunt hun helpen, en zij helpen jou. Wil je alvast proeven aan het membership dan zijn The Goaldigger Club Sessions hier perfect voor. Je kan op deze dag ervaren hoe het is om je omringen met gelijkgestemde vrouwen. Bevalt het je, en wil je je eigen vaste groep van gelijkgestemden dan kun je member worden. Je krijgt dan altijd 30% korting op The Goaldigger Club Session.

Hou jij je agenda vrij op 16 september? Dan ziet je dag er zo uit:

-We beginnen met morning juice en koffie in het prachtige W Hotel

-We gaan met elkaar netwerken als like-minded vrouwen

-Toegang tot 2 masterclasses een Q&A en panelgesprek van de female topsprekers

-Je hebt de mogelijkheid tot interactie en persoonlijk advies van de sprekers

-We maken een headshot voor je LinkedIn profiel of CV

-In de middag is er een overheerlijke lunch

-Je kunt je ondernemersvragen stellen in de coach corner

-Toegang tot de The Goaldiggers Club netwerkborrel inclusief gratis drankje

-Een goodiebag gevuld met Goaldigger essentials

-Je krijgt tools en inspiratie om je goals na te jagen


“Ik ben groot fan van The Goaldiggers Club en vooral de events. Waar je ook staat in je leven en op welke positie je je ook bevindt. Het is fantastisch om de persoonlijke en vaak kwetsbare verhalen van succesvolle vrouwen te horen. Prachtig om te zien dat Eve de girlpower krachten bundelt en het samenhorigheidsgevoel in de artikelen en live talks overheerst. The Goaldiggers Club inspireert, aspireert en motiveert. Ik zou elke carrièregerichte vrouw aanbevelen om een bijeenkomst bij te wonen.”

Coco Chloë Aarts, Corporate Communications Director L'Oréal Nederland

“Ik put kracht uit alle inspirerende verhalen van vrouwen waarin niet alleen de succesverhalen, maar ook alle struggles gedeeld worden. Want ondernemen is naast heel erg leuk, gewoon keihard werken. The Goaldiggers Club springt daar goed op in door online tip & tricks te delen en de vrouwen zelf aan het woord te laten. On- en offline komen samen tijdens het event The Goaldiggers Club Session, een bijzondere dag vol goede tips, mooie verhalen, lekker eten en leuk gezelschap.”

Elisah Jacobs, Founder Interior Junkie

“The Goaldiggers Club bestaat uit ondernemende vrouwen die allemaal ambitieus zijn en elkaar willen helpen. Het is een club vrouwen met verschillende expertises, waardoor je ook andere invalshoeken krijgt. Erg interessant! Daarbij is het fijn om even op een andere manier bezig te zijn met ondernemen, namelijk netwerken en kennis opdoen. Door het bijwonen van de The Goaldiggers Club session heb ik de knoop doorgehakt om nu écht met personal branding aan de slag te gaan. Best wel spannend, maar na 5 jaar ondernemen is het nu de tijd om mezelf meer te laten zien. Ondertussen sta ik binnenkort met een interview in een magazine, heb ik mijn Instagram account een upgrade gegeven en staat er een pr-traject op de planning.”

Tineke Meeder-Rosbergen, Eigenaar Webshop Weddingdeco.nl, Partydeco.nl & Welovedeco.nl
Share with friends

Date and Time

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved