€85 – €115

The Goaldiggers Club Session

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Ben jij een echte goaldigger? Vol met ideeën voor je carrière? IJzersterke plannen, energie en ambitie? Kan je wel wat support en handige tools gebruiken? En zoek je nog net dat stapje aanmoediging? Yes, welcome to the Club!

Tijdens de The Goaldiggers Club Session op 10 juni in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes met jou delen. We creëren een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren.

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door mij, Eve Tomaszewski. Ik ben founder van The Goaldiggers Club met een missie om onze kracht te verenigen. Wil je hier ook onderdeel van zijn? Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te tillen.

The Goaldiggers Club Session is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen.

Natuurlijk pakken we door met exclusieve extra’s: van gratis headshots tot een manicure, en van business coaching tot een goed gevulde goodiebag.

In de powerbreak krijg je een overheerlijke lunch, kun je met ondernemersvragen terecht bij onze coaches in de coachcorner en je kunt een headshot voor jouw LinkedIn profiel maken.

We eindigen de dag met de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun.

Je gaat naar huis met een tas vol goodies, frisse moed, nieuwe contacten, learnings en veel, heel veel nieuwe inspiratie. I promise!

Het programma

Morning Juice We beginnen de dag zoals gebruikelijk met een morning juice voor wat extra energie en vitaminen. Een mooie kans om kennis te maken met alle andere aanwezige goaldiggers. Vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!

Session 1: Keynote De perfecte pitch Je hebt een top idee, maar hoe kan je jouw idee ook kort en krachtig overbrengen op anderen? Wij delen alle ins en outs. Wie deze masterclass gaat geven, houden we voorlopig nog even geheim, maar de reveal zal zeer binnenkort zijn. Houd onze website en social media dus in de gaten!

Morning treat Een moment om weer even bij te tanken voor session nummer 2. Er wordt de hele dag goed voor je gezorgd, dus no worries wat betreft eten en drinken.

Session 2: Paneldiscussie over hoe je het verschil maakt We hebben een panel voor je met inspirerende vrouwen die stuk voor stuk het verschil maken en business combineren met een waardevolle missie. Hoe ze dat precies doen en welke ups en downs zij tegenkomen, hoor je hier. Uit wie dit panel bestaat, hoor je zeer binnenkort op onze website en social media.

Powerbreak Food! Er staat een overheerlijke lunch voor je klaar. En omdat wij vóór productieve pauzes zijn, hebben we ook heel wat exclusieve extra’s voor je klaarstaan: gratis headshots voor je LinkedIn-profiel, een coach corner waar je al jouw ondernemersvragen kunt stellen en een touch-up voor de ultieme boost voor de tweede helft.

Session 3: Keynote bouw aan een imperium Hoe bouw je een sterk merk dat groter is dan jijzelf? We gaan het er uitgebreid over hebben tijdens session 3. Met wie? Houd de website en onze social media in de gaten.

Afternoon treat We zeiden toch dat je goed wordt verzorgd?

Session 4: Goaldigger talk met…? Tijdens de laatste sessie van de dag gaat The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski in gesprek met een echte goaldigger. Wat drijft haar? Waar loopt zij tegenaan? Welke tips heeft ze? Schrijf alle vragen die je hebt op, want na iedere session is er uitgebreid de tijd om jouw vraag te stellen.

Women on top netwerkborrel en goodiebags Na een hele dag vol met tips en inspiratie is het tijd om met elkaar te borrelen en te netwerken. Het eerste drankje is on us. Na afloop ga je zeker niet met lege handen naar huis, maar met een goedgevulde goodiebag. Hij zit niet vol met flyers, dat beloven we.

Share with friends

Date and Time

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved