€85 – €99

The Goaldiggers Club Session

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

De resten ballon, bloemen, donuts en popcorn zijn nog maar net opgeruimd of een nieuwe The Goaldiggers Club Session kan alweer in de agenda worden gezet. Op zondag 10 juni verzamelen we voor de vierde keer in het W Hotel in Amsterdam een hele rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou willen delen. Nieuwe sprekers, nieuwe tips en tricks, maar nog steeds dé plek waar jij van like-minded vrouwen kunt leren.

Tijdens de The Goaldiggers Club Session op 4 maart in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Want soms lijkt het alsof iedereen om je heen succesvol is. Iedereen heeft een goed lopende business, prachtige verhalen en nog mooiere foto’s om te delen. Het ziet er zo logisch en vanzelfsprekend uit. Bij jou loopt het voor je gevoel soms moeizaam. Je weet niet altijd waar je moet beginnen, loopt tegen bepaalde zaken aan en hebt het gevoel dat je een sparring partner mist. Herkenbaar?

Tijdens The Goaldiggers Club Session zul je zien dat je niet de enige bent. Achter al die mooie plaatjes schuilen OOK struggles. En weet je wat het goede nieuws is? Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen.

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen. Daarnaast zijn er heel veel exclusieve extra's: van gratis headshots tot een manicure, en van business coaching tot een goed gevulde goodiebag. In de powerbreak krijg je een overheerlijke lunch, kun je met ondernemersvragen terecht bij onze coaches in de coachcorner en je kunt een headshot voor jouw LinkedIn profiel kunt maken.

We eindigen de dag met de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun. Je gaat naar huis met een tas vol goodies, frisse moed, nieuwe contacten, learnings en veel, heel veel nieuwe inspiratie. We promise. Dus kom en wissel je tips & tricks, goals, uitdagingen en successen uit met gelijkgestemden tijdens The Goaldiggers Club Sessions!


Share with friends

Date and Time

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved