€99

The Goaldiggers Club Session 4 maart

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Achter elke succesvolle vrouw, staat een club succesvolle vrouwen

The Goaldiggers Club Session

Soms lijkt het alsof iedereen om je heen succes heeft en het bij hen een stuk gemakkelijk gaat dan bij jou. Ben je benieuwd naar hoe andere vrouwen het allemaal doen en wil je insider tips van de beste in de business? Wij geloven dat jezelf omringen met succesvolle vrouwen de sleutel tot succes is. The Goaldiggers Club Session is hét event om die inspirerende vrouwen zonder een cold email of een onpersoonlijke LinkedIn uitnodiging gewoon op de vrouw af te vragen: hoe doe jij dat? Maar ook: waar liep jij tegenaan? Connecten met en leren van de beste in de business is nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wil jij ook insider tips en tricks? En wil jij inspiratie opdoen, tot nieuwe inzichten komen en nieuwe contacten maken? Kom dan zondag 4 maart naar de derde editie van The Goaldiggers Club Session in het W Hotel in Amsterdam.

We verzamelen tijdens The Goaldiggers Club Session inspirerende vrouwen die hun wisdom en learning delen en creëren een plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Ben je benieuwd naar hoe andere vrouwen het allemaal doen en wil je insider tips van de beste in de business?


Het programma

The Goaldiggers Club Session is gevuld met masterclasses, Q&A’s, storytelling, paneldiscussie, een overheerlijke lunch, de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun. The Goaldiggers Club Session vindt plaats in de coolste spot van hartje Amsterdam: het W hotel. De talks en sessions vinden plaats in de conferentiezaal Great Room en de aansluitende Women on Top-netwerkborrel wordt gehouden in de W Lounge op de bovenste verdieping van W Amsterdam met uitzicht over de skyline van Amsterdam en het Paleis op de Dam.


Line up


What's in it for you?

1. De dag beginnen met morning juice en koffie in het prachtige W Hotel
2. Netwerken met like-minded vrouwen
3. Toegang tot het inspirerende dagprogramma met masterclasses en Q&A’s van de door TGC geselecteerde sprekers
4. Interactie en persoonlijk advies van de sprekers
5. Een overheerlijke lunch
6. Toegang tot de Women On Top-netwerkborrel inclusief één gratis drankje
7. Een goodiebag gevuld met Goaldigger essentials ter waarde van €100
8. Tools en inspiratie om je goals na te jagen

Share with friends

Date and Time

Location

W Amsterdam

175 Spuistraat

1012 VN Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved