€27.41 – €32.65

The Dialogue Edition

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Fizeaustraat 2

2 Fizeaustraat

1097 SC Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Selflovejourney ‘The Dialogue Edition’ is een nieuw concept ontwikkeld om gevoelige onderwerpen makkelijker bespreekbaar te maken.

About this Event

Selflovejourney ‘The Dialogue Edition’ is een nieuw concept ontwikkeld om gevoelige onderwerpen makkelijker bespreekbaar te maken. Het gaat hierbij om thema’s die als taboe en/of vanzelfsprekend worden gezien. Denk hierbij aan onderwerpen als seks, lust, jeugdtrauma's, liefde, verdriet, financiën, zelfliefde, moeder- en vaderschap, doelen, en emoties.

Tijdens de bijeenkomst gaan mannen en vrouwen samen in dialoog om op een gezellige manier verschillende heftige maar ook luchtige onderwerpen te bespreken. Niets is te bont en alles mag worden gezegd, mits het op een respectvolle wijze gebeurt. Elke editie heeft een verschillend thema waarop dieper wordt ingegaan.

De hoofdonderwerpen van de eerste Dialogue Edition zijn:

•Relationships

•Situationships

•Singleness

Tijdens het event gaan we in dialoog met het publiek vanuit het mannelijk perspectief. Hiervoor heb ik 5 geweldige mannen geselecteerd met verschillende visies en achergronden.

We gaan in gesprek met behulp van een aantal stellingen waarover we gaan discussiëren. Dit doen zij vanuit hun eigen visie en waarheid. Het is hierbij de bedoeling om interactie te hebben met het aanwezige publiek - met jou dus!

Er is een geweldige host aanwezig, MC Dele, die jullie zoveel mogelijk bij het event betrekt. Tussendoor en na het event draait DJ Femmetastic muziek. Selflove coach Moreira Paskald begeleidt het event.

Na de sessie met het publiek is er de mogelijkheid om te netwerken en te borrelen.

This one is one you CAN’T miss..

Koop je kaartje vandaag nog!

Share with friends

Date and Time

Location

Fizeaustraat 2

2 Fizeaustraat

1097 SC Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved