Sales Ended

The Birdhouse Presents Cohort 4: Welcome Party

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

The Birdhouse Antwerpen

37 Rijnkaai

2e verdieping

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Event description

Description

Na 857 inschrijvingen, weken vol screenings, selectierondes, speeddates en jury's is het eindelijk zover. Het moment is aangebroken waarop de namen van de volgende cohort bekend zijn. Vol trots kunnen we zeggen dat er voor de vierde keer beloftevolle start-ups in het Birdhouse-programma stappen. En deze 15 nieuwe start-ups willen we graag aan jullie voorstellen.

Voor Gent zijn dit PachaGreens, Human Districts Energy, CRMoptics, Shayp, Hoplr, Ice Crime & DORST. De Antwerpse start-ups zijn IMMO IQ, Skillz, Charlz Sway, Crowdfilms, Children are composers, Knowledgeflow, PARC & Gingerwald.

Om hen van harte welkom te heten bij The Birdhouse organiseren we op vrijdag 2 maart 2018 een 'Welcome Party'. Dit zal doorgaan in het kantoor van Antwerpen op de (nieuwe) 2e verdieping. We ontvangen jullie graag vanaf 19:00 met wat versnaperingen, een frisse pint en cocktails op vat!

Het is een avond waarbij we de mentoren, alumni en de nieuwe cohort aan elkaar willen voorstellen. Wees dus meer dan welkom!

Date and Time

Location

The Birdhouse Antwerpen

37 Rijnkaai

2e verdieping

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved