€665.50

The Agile Master Chef

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Laapersveld 27

27 Laapersveld

1213 VB Hilversum

Netherlands

View Map

Event description

Description

From Haute Cuisine to Fusion Cooking

Wanneer: donderdag 14 juni 2018
Locatie: Hilversum

Thema: Being Agile? What's NEXT?

Start: 9.00 – 18.00 uur met Fusion Cooking, aansluitende borrel, hapjes en dj

Veel organisaties zijn momenteel bezig met de volgende volwassenheidsstap van Agility om uiteindelijk ècht wendbaar te zijn. Onderwerpen als: Customer Journeys, Agile leiderschap, zelf-selectie van teams en chapters, Agile portfolio management en Agile organisatie modellen horen echt bij future fit organisaties. Hierbij is het doel een lerende organisatie te worden, waarbij het dagelijks draait het om bijleren, vallen, opstaan, inspecteren, aanpassen en continue verbeteren. Toch lukt het niet alle organisaties om de doorbraak te maken.

Ben jij benieuwd naar de benodigde volgende stappen om ook relevant te zijn voor uw klanten en omgeving? Haal snel je ticket en beleef een dag vol hands-on sessies, workshops en doeltreffende real-life simulaties. Raak geïnspireerd door praktijk verhalen van de beste Agile goeroes en de nieuwste innovaties.

Proef en beleef Fusion Cooking!

Dit is géén dag voor beginners, dit is een dag vol ‘advanced cool stuff’. De Agile Master Chef is bedoeld voor jou als leider en gepassioneerde professional! Koop snel je Early bird ticket! Hou de website in de gaten voor sprekers en het programma. Deze zal de komende weken bekend worden gemaakt.

Share with friends

Date and Time

Location

Laapersveld 27

27 Laapersveld

1213 VB Hilversum

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved