Free

The 2019 Los Angeles Real Estate Summit

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Embassy Suites by Hilton Los Angeles Glendale

800 North Central Avenue

Glendale, CA 91203

View Map

Event description

Description

FREE to attend -- registration is now open! Wondering where the real estate market is headed? Need an attorney who specializes in real estate law? Want to know where you should buy your next rental property?


WHAT SHOULD YOU EXPECT AT THE SUMMIT?

This one-day summit offers invaluable insights through workshops and networking opportunities for those in the real estate industry--from realtors to avid investors and flippers. With hundreds of attendees and exhibitors, and over a dozen presenters, you'll wonder why you haven't attended before!

Come with questions and be prepared to learn from top industry experts who will be able to guide you through the exciting world of real estate!


THE SPEAKER LINEUP

  • Robert Hall of Robert Hall & Associates

  • Stephen Hall of Robert Hall & Associates

  • Bruce Norris of The Norris Group

  • Kathy Fettke of Real Wealth Network

  • Tony Watson of Robert Hall & Associates

  • Bill Tan of LAREIA

  • Kaaren Hall of uDirect IRA Services

  • Dmitriy Fomichenko of Sense Financial

  • Robert Tweed of TFS Properties

  • Robert Orfino of JB Fund Services

  • Michael Jaurigue of JLG Lawyers

  • More to come!


WHO WILL ATTEND THIS SUMMIT?

  • Top Producers
  • Brokers
  • Avid Investors
  • Realtors
  • New Investors
  • PLUS other business professionals!


THE SUMMIT SCHEDULE

Below is the schedule for the 2019 Los Angeles Real Estate Summit! Exhibitors have the opportunity to meet summit guests during Explore the Exhibitors sessions, which take place in between all workshops!

9:00am-9:20am
Opening Remarks: Event Introduction with Bill Tan of LAREIA and Stephen Hall of Robert Hall & Associates
20 minutes

9:20am-9:40am
Power Talk 1: Dmitriy Fomichenko of Sense Financial
20 minutes

9:40am-10:00am
Explore the Exhibitors!
20 minutes

10:00am-10:20am
Power Talk 2: Rusty Tweed of TFS Properties
20 minutes

10:20am-10:40am
Explore the Exhibitors!
20 minutes

10:40am-11:20am
Presentation: Unpacking The New Tax Reform: Crucial Changes for Real Estate Investors
Speaker: Tony Watson of Robert Hall & Associates
40 minutes

11:20am-11:40am
Explore the Exhibitors!
20 minutes

11:40am-12:20pm
Presentation: Bruce Norris of The Norris Group
40 minutes

12:20pm-1:10pm
Explore the Exhibitors!
50 minutes

1:10pm-1:30pm
Power Talk 3: Details TBA
20 minutes

1:30pm-1:50pm
Explore the Exhibitors!
20 minutes

1:50pm-2:10pm
Power Talk 4: Building Wealth Tax-Free & Tax-Deferred
Speaker: Kaaren Hall of uDirect IRA Services
20 minutes

2:10pm-2:30pm
Explore the Exhibitors!
20 minutes

2:30pm-3:10pm
Platinum Presentation
Speaker: Kathy Fettke of Real Wealth Network
40 minutes

3:10pm-3:30pm
Explore the Exhibitors!
20 minutes

3:30pm-4:30pm
Panel Presentation
Stephen Hall of Robert Hall & Associates, Michael Jaurigue of JLG Lawyers, & Robert Orfino of JB Fund Services
60 minutes

QUESTIONS? Contact Rony Marootian at rony@roberthalltaxes.com

Visit the event page: www.LARealEstatesummit.com

Share with friends

Date and Time

Location

Embassy Suites by Hilton Los Angeles Glendale

800 North Central Avenue

Glendale, CA 91203

View Map

Save This Event

Event Saved