Free

TestExpo Imagine

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Clarion Hotel Helsinki

2 Tyynenmerenkatu

00220 Helsinki

Finland

View Map

Event description

Description

TestExpo Imagine – the future of digital assurance & cybersecurity

Tämänvuotisen TestExpon teemana on Imagine ja jokainen puheenvuoro katsoo vahvasti tulevaisuuteen pyrkien tuomaan uudenlaisia ratkaisuja työhösi. Kokopäiväisen seminaarin aikana suomalaiset ja kansainväliset asiantuntijat tarjoavat näkemyksiään alan kehitykseen liittyen. Tule kuulemaan mm. Disobeyn founderin Benjamin Särkän ja vuoden CISO:n, Espoon kaupungin, Matti Parviaisen ajatuksia tulevaisuuden tietoturvasta tai kiinnostavia case-esimerkkejä esimerkiksi siitä, miten Air Francen kaltaisessa organisaatiossa on lähestytty ohjelmistotestausta.

Ohjelman löydät täältä: (https://www.sogeti.fi/ohjelma)


2 erillistä trackia: ohjelmistotestaus ja tietoturva

Puheenvuorojen osalta päivän ohjelma on jaettu kahteen "trackiin"; ohjelmistotestaukseen ja tietoturvaan. Valitse mieleinen tai käy kuuntelemassa molemmista parhaat palat.


TRACK 1: Imagine Digital Assurance

Digitaalisen laadunvarmistuksen merkitys korostuu yhä enenevissä määrin. Yritysten vahva panostus liiketoiminnan digitalisoimiseen, kiihtyvät kehityssyklit ja uuden sukupolven siirtyminen työelämään asettavat uudenlaiset tarpeet ohjelmistotestaukselle. Tule kuulemaan testausalan asiantuntijoiden näkemyksiä tulevaisuuden testaustyöstä tai kuuntelemaan kiinnostavia case-esimerkkejä ohjelmistotestauksesta.


TRACK 2: Imagine Security

Tietoturva nostaa merkitystään johtoryhmän agendalla. Miksi? Elämme maailmassa, jossa tietoturvaamme pyritään murtamaan jatkuvasti. Jokainen päivä tietomurtojen keinot monipuolistuvat ja meidän tehtävämme on varmistaa, että osaamme suojata yrityksemme tärkeimmät tiedot ympärivuorokautisesti. Tule kuulemaan mm. Disobeyn founderin Benjamin Särkän ja vuoden CISO:n, Espoon kaupungin, Matti Parviaisen ajatuksia tulevaisuuden tietoturvasta.

Ilmoittaudu pian - paikkoja on rajoitetusti!

Share with friends

Date and Time

Location

Clarion Hotel Helsinki

2 Tyynenmerenkatu

00220 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved