Sold Out

TESLA, több mint egy autó

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Corvinus University of Budapest, C V-VI. előadó

4 Közraktár utca

1093 Budapest

Hungary

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description


A Budapest Business Club büszkén mutatja be az ország első Tesla tulajdonosát, Janik Róbertet, aki mind a mai napig fontos szerepet játszik a Tesla magyarországi működésében. Ő számol majd be nektek a céget érintő aktuális kérdésekről, hazai piaci integrációjáról és a különböző modelleket övező érdekességekről.

A Tesla elektromos meghajtású autók gyártására alapított amerikai vállalat, amely mostanra más megújuló energiára épülő területre is betört, például napelemek gyártásába. A vállalatot 2003-ban alapították, azóta pedig világszerte ismert márkává nőtte ki magát, Magyarországon pedig 2015 óta van jelen.

Milyen lehetőségek vannak a cég számára itthon, mennyi esélye van annak, hogy hazánkban épüljön meg az új Tesla gyár?
Mi is az a Supercharger és a Powerwall? Hogyan működnek az önvezető autók?

Ha érdekel egy igazán innovatív, különleges vállalat múltja, jelene és jövője, akkor ne maradj le rendhagyó előadásunkról, és gyere el 2017. október 25-én 19:10-kor a Budapesti Corvinus Egyetem C épületének V-VI. előadójába, és légy részese a Tesla-élménynek!

Az esemény mindenki számára nyitott és ingyenes, de előzetes REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!
JOGI KÖZLEMÉNY: A PROGRAM LÁTOGATÁSA INGYENES, ÁM REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT. A HELYFOGLALÁS ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK. A BELÉPTETÉS JOGÁT A SZERVEZŐK FENT TARTJÁK. REGISZTRÁCIÓDDAL ELFOGADOD, HOGY A JOGI ÉS ADATVÉDELMI TÖRVÉNYEKNEK MEGFELELŐEN A BUDAPEST BUSINESS CLUBOT MEGBÍZOD SZEMÉLYES ADATAID TÁROLÁSÁVAL, KEZELÉSÉVEL ÉS ÜZLETI CÉLÚ FELHASZNÁLÁSÁVAL. AZ ESEMÉNYRE VALÓ BELÉPPÉSSEL ELFOGADOD AZ ESEMÉNY HÁZIRENDJÉT.
Share with friends

Date and Time

Location

Corvinus University of Budapest, C V-VI. előadó

4 Közraktár utca

1093 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved