Free

Tehnikama pojanja do mirnoće uma - 4 October 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Chilloutka

Ilica 15

10000 Zagreb

Croatia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Tehnikama pojanja do mirnoće uma

Spiritual Science Research Foundation vas poziva na jedinstveno duhovno predavanje koje će voditi Milutin Pankrac. Svi su dobrodošli.

U današnje vrijeme, zbog užurbanog i zahtjevnog načina života teško je održati stabilnost i mirnoću izunutra. Naš um je tijekom dana bombardiran milijunima misli, a to može dovesti do osjećaja psihičke iscrpljenosti. Neki od nas možda su pokušali razne tehnike kako bi prevladali ovaj problem, no postoji jedna jednostavna a ujedno i vrlo učinkovita tehnika za postizanje mirnoće uma.

Na ovom predavanju podijeliti ćemo s vama tehniku pojanja koja će nadjačati razne impresije u podsvjesnom umu koje dovode do prekomjernih misli. Osim što je učinkovit alat za smirivanje uma, pojanje je također najpogodnija duhovna praksa za današnje vrijeme jer se može obavljati bilo gdje i bilo kad, bez ikakvih ograničenja. Saznajte kako djeluje pojanje i koja pojalica je pogodna za postizanje mirnoće uma a ujedno i za duhovni rast.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

O predavaču:

Milutin Pankrac živi u Hrvatskoj i trenutno je odgovoran za aktivnosti SSRF-a diljem svijeta. Rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo.

Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Unutar 15 godina tvrtka je povećala broj zaposlenih od 1 do 80, zajedno sa regionalnim ograncima.

Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu.

Njegova supruga i kćer također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Cijela obitelj se trudi stalno živjeti Duhovnost u svojem domu i u odnosima s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Milutin je ostvario brz duhovni napredak.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation

www.ssrf.org/hr

Share with friends

Date and Time

Location

Chilloutka

Ilica 15

10000 Zagreb

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved