" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

TEDxLjubljanaEd 2012

Sunday, October 7, 2012 from 5:00 PM to 9:00 PM (CEST)

TEDxLjubljanaEd 2012

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
TEDxLjubljanaEd Sold Out Ended Free  

Share TEDxLjubljanaEd 2012

Event Details

 

Prirejamo prvi slovenski TEDx dogodek, posvečen izobraževalnim tematikam: TEDxLjubljanaEd (Ed = Education). Odvil se bo 7. oktobra 2012 ob 17. uri v veliki predavalnici Fakultete za upravo v Ljubljani. Nastopajoči govorniki bodo delili zgodbe o uspehu in izzivali prevladujoče paradigme. Rdeča nit: želja po spremembah, ki omogočajo razvoj znanj za prihodnost. Obenem bomo odkrivali tudi napake in pasti, ki izvirajo iz globoko zakoreninjenega sistema izobraževanja, ki ga naša družba pozna že stoletja. Dogodek bo zanimiv za vse, ki verjamete, da je kvalitativna nadgradnja izobraževalnega sistema v Sloveniji možna, potrebna in z eno nogo pravzaprav že med nami.    

 

Karte so pošle, vpišete se lahko na čakalno listo (waitlist).

Ko bo prišlo do odpovedi udeležbe, se bodo mesta na čakalni listi sprostila.  

 

Kdo vse nam bo podaril svežega vetra?

Jaroslav Berce Jaroslav Berce

Naravoslovec, sedaj profesor na področju družboslovja, ki se rad ukvarja z borilnimi veščinami. Ali je kultura tisti šum ozadja, ki ovira in zavira spremembe?

Mojca Orel Mojca Orel

Učiteljica kemije in organizatorka srečanj ter izobraževanj. O učiteljih v vlogi učencev in o viziji izobraževanja prihodnjih generacij.

Blaz Zupan Blaž Zupan

Pedagog, raziskovalec, podjetnik. Transformacija izobraževalnega sistema s podjetnostjo in designom ali kako še pred diplomo narediti svoj prvi start-up (ali dva).

Mojca Stojkovic Mojca Stojkovič

Razredna učiteljica in plesna vaditeljica. Učinek ustvarjanih gibov in masaže otrok v rani mladosti se bo čutil še dolgo!

Matija Pretnar Matija Pretnar

Asistent, matematik in računalničar z žilico za inovativne prijeme. O tem, zakaj prepisovanje ni problem, omejenem dosegu e-učenja in ostalih algoritmih.

Tina Puncer Tina Puncer

Navdušena ekonomistka, ki uči ravnanja z denarjem. Energetska prevetritev finančne slike za osnovnošolce in srednješolce.

Sasa Divjak Saša Divjak

Informatik in profesor, ki je poleg številnih generacij, nad računalništvom navdušil tudi sina in vnuka. Na sproščen način o pomembnih stvareh!

Slava Suhac Slava Suhač

Dolgoletna učiteljica, ki se je zares našla v svetovalni vlogi izven sistema. Odkrivanje pravega potenciala mladih je njen največji potencial.

Igor Pauletic Igor Pauletič

Podjetnik, svetovalec, e-strokovnjak in oče osnovnošolke. Kje se je izgubil stik med elektronsko redovalnico in učitelji?

Tinka Podjavorsek

Tinka Podjavoršek

Razmišlja kot filozof, dela kot kmet, veseli se kot otrok. V Sloveniji je ljubezen, ključ do nje so otroci – tudi v radostnih šolah kot je Eliza. 

 

Partnerji, ki so podprli dogodek:

  

  

  optiprint logolpp logo

Fotograf: Klemen Skubic

Have questions about TEDxLjubljanaEd 2012? Contact the organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.