Free

Tech Talk: "Virtual Reality"

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

DataFlow, Esperantolaan 8, 3001 Heverlee

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Leen Segers (Co-founder en CEO bij LucidWeb) geeft een overzicht geven van de meest relevante use cases in virtual reality (gezondheidszorg, retail, toerisme, entertainment …) en het geschatte marktpotentieel van deze subsectoren. Ze presenteert ons ook het "Women in VR/AR Europe” initiatief, en meer precies het belang van meer diversiteit in deze boomende maar jonge sector, wereldwijd en in Europa.

Nadien geeft Thomas Balouet (Co-founder en CTO van LucidWeb) een introductie over de WebVR API. Hij stelt LucidWeb’s unieke webVR video player voor, en kan je zelf ook actief aan de slag met de code!

Vanaf 18 uur is iedereen welkom voor een hapje en een drankje, vanaf 19 uur start onze sessie. Inschrijving via Eventbrite is verplicht!

Leen who?

Leen Segers is een oude bekende uit de Belgische startup scene. In 2007 was ze een van de eerste key hires om het commercieel departement van Netlog mee te helpen uitbouwen in Europa. 4 jaar later trok ze naar Londen om letterlijk achter de schermen te kunnen kijken van de grootste mediabedrijven: zowel op technisch als op strategisch vlak.

Ze keerde terug naar België in 2014 om, naast Robin Wauters, Tech.eu te leiden als COO. Eind 2015 genoot ze van een eerste reiservaring in VR en was ze meteen overtuigd dat de toekomst van online video virtueel is. Leen houdt ervan vintage te combineren met nieuwe designstukken, zowel in haar interieur als in haar kledij. Echt genieten doet ze van een dag die start met joggen op het strand, langs de zee.

Share with friends

Date and Time

Location

DataFlow, Esperantolaan 8, 3001 Heverlee

View Map

Save This Event

Event Saved