Sales Ended

tawaran terbuka kepada ibu bapa

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

pratahfiz khalifah intelek

depan petronas

pasir pekan

wakaf bharu, kelantan

Malaysia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Asalammualaikum,,

Ramai ibu bapa yang terpaksa terkejar-kejar setiap pagi nak sediakan bekal untuk anak, hantar anak ke sekolah kemudian cepat-cepat ke tempat kerja,bimbang takut terlambat punch card.

Berita baik bagi ibu bapa semua,Tadika Pra Tahfiz Khalifah Intelek kini dibuka di Kelantan untuk anak-anak berumur 3 hingga 6 tahun.

Apa bezanya tadika kami dengan tadika lain??

1) Tadika kami merupakan Tadika Pra Tahfiz yang pertama di Kelantn dimana kami menggunakan bahasa Inggeris sebagai bahasa penghantar dengan menekankan akademik dan Tahfiz. Jadi, ibu bapa tak perlu lagi bersusah payah menghantar anak ke tempat mengaji di waktu petang kerana salah satu subjek yang disediakan adalah Iqra dan hafazan Al-Quran.

2) Makanan disediakan tiga kali sehari iaitu sarapan, tengahari dan minum petang. Makanan adalah makanan yang berkhasiat dan mengenyangkan. Ibu bapa tidak perlu gusar memikirkan anak dan tak perlu menyediakan bekal kerana semua disediakan oleh pihak sekolah.

3) Kenderaan van sekolah disediakan bagi ibu bapa yang tidak sempat/tidak dapat menghantar dan mengambil anak dari sekolah. Kami ambil dan hantar setiap hari!

4) Yuran yang sangat berpatutan dan sesuai dengan kemampuan semua. Istimewa sempena pembukaan tadika, kami menawarkan diskaun iaitu PERCUMA yuran pendaftaran.

Ayuh ibubapa semua.Pendaftaran telah pun dibuka sekarang bagi kemasukan untuk bulan OKTOBER 2016

pm Page kami atau call kami di 0182988216/0199132456 Pn.Nurul

Share with friends

Date and Time

Location

pratahfiz khalifah intelek

depan petronas

pasir pekan

wakaf bharu, kelantan

Malaysia

View Map

Save This Event

Event Saved