Free

Talks & Drinks - Moneytalks

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Tramkade 29

29 Tramkade

5211 VB 's-Hertogenbosch

Netherlands

View Map

Event description
Een netwerk evenement omtrent het thema ''geld''. Het is een laagdrempelig evenement en voor iedereen gratis toe te treden! BE THERE!

About this Event

HEY! We trappen 2020 af met een tweede Talks & Drinks: 'MONEYTALKS' .

Waarom MONEYTALKS? De vorige editie Talks & Drinks ging over hoe jij het beste persoonlijk of met je bedrijf blijft plakken! Als je weet hoe je moet blijven plakken, komt er ook geld bij kijken! De volgende thema's komen tijdens deze avond aan bod:

$$$ ''I fucked up and fought back''. Want hè, niet alles kan in een keer soepel verlopen.

$$$ ''Where to get ya moneys?''. Vaak is de olie voor de motor toch geld...

$$$ ''How do I get rich in my twenties?''. Het is toch ergens wel een droom voor iedereen om vanaf een jonge leeftijd al een lekker bedrag op zijn/haar bankrekening te hebben staan. In plaats van dat je al moeite hebt met die VIJF EURO!?

Wil jij weten hoe je dikke stacks moet maken en welke fouten je niet moet begaan? Dan moet je zeker naar de Talks & Drinks gaan! Aan het eind van het evenement is een mooie gelegenheid om te netwerken onder het genot van, maar natuurlijk, een biertje! ;)

Sprekers zullen in de loop van de tijd bekend gemaakt worden. Zet jezelf zéker op aanwezig en dan zien wij jullie maar al te graag terug op ons evenement!

Share with friends

Date and Time

Location

Tramkade 29

29 Tramkade

5211 VB 's-Hertogenbosch

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved