Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Taivas+Helvetti Seinäjoella 4.11.2014

Taivas+Helvetti

Tuesday, November 4, 2014 at 2:30 PM (EET)

Taivas+Helvetti Seinäjoella 4.11.2014

Ticket Information

Use promotional code to access tickets.

Share Taivas+Helvetti Seinäjoella 4.11.2014

Event Details

Taivas+Helvetti saapuu Seinäjoelle marraskuussa!

Taivas+Helvetti-kirja ja sen herättämä keskustelu ovat koskettaneet ja innostaneet kymmeniä tuhansia ihmisiä. Matka on kuitenkin vasta alussa, sillä vuosi 2014 on vienyt Taivas+Helvetti -ilmiön kokonaan uudelle tasolle.

Taivas+Helvetti Vol. 2 – Ilman toista ei ole toisen menestystä julkaistiin 5. syyskuuta. Jokaisesta myydystä Taivas+Helvetti-kirjasta lahjoitamme toisen kirjan opintonsa päättävälle nuorelle - tähän mennessä olemme lahjoittaneet jo 14 000 kirjaa! Tänä vuonna tavoitteenamme on kuitenkin kohdata 60 000 nuorta lahjoittamalla heille omat kappaleensa kirjasta. Tartu haasteeseen ja tilaa oma kappaleesi osoitteesta http://bit.ly/thkauppa!


Tänä syksynä Taivas+Helvetti Vol. 2 -kirjan yrittäjistä valittiin Suomen arvokkain yrittäjä yhdessä PwC:n kanssa. PwC’s Most Valuable Entrepreneur –palkinto jaettiin yrittäjälle, joka harjoittaa kestävää liiketoimintaa, pitää huolta työntekijöistään ja ottaa vastuun sekä yhteisöstään ja ympäristöstään. Ennen kaikkea Suomen arvokkain yrittäjä toimii innostavana esimerkkinä muille. MVE 2014 -palkinto jaettiin 9. lokakuuta Nordic Business Forum 2014-tapahtumassa Evon Söderlundille


Näin voimakas laajentuminen ei olisi ollut mahdollista ilman yhteistyökumppaneitamme. Olemme erittäin kiitollisia PwC:lle, LähiTapiolalle, Elolle ja Elinkeinoelämän keskusliitolle, jotka ovat uskoneet meihin ja visioomme.


Nyt Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Taivas+Helvetti livenä Seinäjoella! Tapahtuma järjestetään tiistaina 4.11. elokuvateatteri Bio Marilynissä (Kalevankatu 14). Tapahtuma alkaa klo 14.30 ja kestää noin 2 tuntia.


Tilaisuudessa kuulet yrittäjien tarinoita omasta urastaan ilman toista ei ole toisen menestystä –teemalla. Juontajana toimii mahtava Petri Rajaniemi.


Ilmoittaudu nyt ja kutsu kaverisikin mukaan! Nopeat syövät hitaat!

Parhain terveisin,

Mika Mäkeläinen ja
Koko Taivas+Helvetti -tiimi

Have questions about Taivas+Helvetti Seinäjoella 4.11.2014? Contact Taivas+Helvetti

When & Where


Elokuvateatteri Bio Marilyn
Kalevankatu 14
60100 Seinäjoki
Finland

Tuesday, November 4, 2014 at 2:30 PM (EET)


  Add to my calendar

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.