€100

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Unaza

Bulevardi Gjergj Fishta

Tirana

Albania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

TABU’

CFARË ËSHTË?

Tabu’ është një formë e re interpretimi.

Nëpërmjet këtij interpretimi prekim konceptet e teatrit duke kërkuar një stil personal që transformon aktorin nga mjet I thjeshtë në interpretimin unik të personazhit të tij. Tabu’ është një laborator në të cilin do të ndërmeret një udhëtim I cili të nxjerr jashtë kornizave klasike të teatrit, për të zbuluar kështu një stilt ë ri e të dobishëm në rrugën personale te secilit aktor. Tabu’ është një vënd ku duhet të jemi të gatshëm e të shkojmë përtej tabuve, limiteve, komplekseve tona.

KË KËRKOJMË?

Tabu’ është një udhëtim për aktor të lrshëm dhe pa komplekse.

Tabu’ është një eksperiment për aktor të gatshëm të dorëzohen 100% . nuk duam të krijojmë një laborator për të gjithë por një vend vetëm për ata të cilët kanë dëshirën e madhe të eksplorojnë skutat më të fshehtat të qënies së tyre. Në një udhëtim ku dhe lëkura të ndryshon, një ring ku të luftosh me veten, të gatshëm ër të humbur, për tu rrëzuar dhe për të gërrmuar brënda vetes dhe më pas të rilindësh, të ndërgjegjshëm për limitet personale.


KOHA

Laboratori është I hapur maksimumi për 16 veta aktor dhe aktore dhe ka një kohëzgjatje prej 6 ditëve për 7 orë në dië.

Për të marrë pjesë është e nevojshme të dërgoni një C.V artistike dhe një letër prezantimi.

Kosto është 100 euro për person.Share with friends

Date and Time

Location

Unaza

Bulevardi Gjergj Fishta

Tirana

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved