Free

Tabara Viata si Culoare 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Bloaja

Romania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Tabara "Viata si Culoare" este o initiativa non-denominationala, care isi propune intr-un spirit al unitatii si al dragostei, sa aduca impreuna tineri si familii tinere ce doresc sa iasa din cotidian, sa petreaca timp cu Dumnezeu, sa cunoasca si o alta perspectiva asupra vietii, intr-un cadru natural, lejer si primitor.

An de an, timp de o saptamana, cu ajutorul unei echipe tinere de voluntari, ne bucuram sa oferim generatiei tinere din Romania ocazia de a cunoaste cu adevarat frumusetea si dragostea lui Dumnezeu, intr-un loc linistit, departe de aglomeratia si frenezia orasului. Participantii au prilejul de a asista la seminarii tematice, mesaje motivationale, momente de inchinare, concerte in aer liber.

Desigur, distractia este nelipsita si ne este asigurata prin intermediul a numeroase activitati sportive, ateliere de creatie, jocuri si multe altele, toate acestea fiind un prilej foarte bun de a lega noi relatii cu oameni care vin de peste tot din tara si nu numai.

Pana in momentul de fata, tabara a servit ca un instrument in mana lui Dumnezeu, datorita caruia au fost numeroase vieti schimbate, s-au creat multe relatii stranse si a incurajat multi tineri sa-si traiasca vietile diferit.

Va asteptam :)

Share with friends

Date and Time

Location

Bloaja

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved