€110

Tabăra de feminitate - Yoga Frumusetii

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Pension Shanti - Apuseni Mountains

515301 Baia de Arieș

Romania

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

Te invităm pe 6, 7 și 8 octombrie la 3 zile intense și speciale de training în vederea trezirii esenței și frumuseții tale feminine.

Scopul taberei este să te ajute să descoperi frumusețea ta interioară și trupească, să o amplifici prin metode inedite și foarte speciale, să te vindece de traumele emoționale legate de modul în care arăți și să îți dea încrederea că îți poți modela viața așa cum îți dorești.

DESCOPERĂ-ȚI ESENȚA FEMININĂ ȘI FRUMUSEȚEA!

Este oare frumusețea o formă fără fond, care se limitează doar la proporțiile matematic perfecte ale unui trup sau este acea energie care izvorăște din profunzimile ființei tale?

Frumusetea il conduce pe cel care o contemplă, pe valurile misterului său, la acea tresărire a inimii care atunci, spontan transfigurează și înnobilează totul.

Știm că îți dorești să fii mereu mai frumoasă. E în natura ta feminină... De aceea te invităm să participi la această tabără spirituală, care va abunda de frumusețe, așa cum ne place nouă femeilor.

Această tabără a fost concepută pentru a veni în întâmpinarea unei probleme cu care te confrunți adesea - te uiți în oglindă și nu îți place ce vezi.

Astfel,

  • vei învăța să identifici traumele emoționale, acumulate în timp, legate de modul în care arăți și cum să le vindeci;

  • vei învăța să recunoaști acea voce interioară negativă care te sabotează și te face, de cele mai multe ori, să te simți prost;

  • vei face cunoștiință cu ființa ta profundă, care te va îndruma gradat către esențele frumuseții tale;

  • vei învăța secrete foarte prețioase de amplificare a frumuseții, la care cei din jur vor reacționa neîntârziat;

  • te vei vedea într-o nouă lumină prin prisma tehnicilor pe care le vom practica împreună și a jocurilor inițiatice de care te vei bucura din plin.

Cu ce te va îmbogății această tabără de feminitate...

  • contrar, poate, la cum te percepi acum, te vei simți incomparabil mai frumoasă;

  • vei lăsa povara grea a traumelor și a gândurilor, care te sabotează în legătură cu modul în care arăți și te simți, și vei alege să te joci, sa fii liberă în manifestarea ta ca femeie;

  • vei învăța să te iubești, să te accepți și să te prețuiești;

  • vei depăși blocajele și complexele de inferioritate și te vei simi mult mai în largul tău și mai plină de încredere în relațiile amoroase;

Programul taberei de feminitate - YOGA FRUMUSEȚII...

Vineri, 6 octombrie

Atelier de frumusețe

În cadrul acestei întâlniri vom vorbi despre frumusețe din multiple perspective: cea a sștiinței moderne, a psihologiei, a artei și a tradițiilor spirituale străvechi. Astfel, îți vei redefini conceptul de frumusețe și o vei privi prin "alți ochi".

Vom continua cu o introspecție ghidată, care te va ajuta să identifici mecanismele inconștiente care îți sabotează încrederea în cât ești de frumoasă și cum te manifești ca femeie.

Vom vorbi despre traumele emoționale și impactul lor asupra modului în care te percepi și acționezi. În plus, vei fi ghidată spre vindecarea lor.

Sâmbătă, 7 octombrie

Ședință de yoga

Ce poate fi mai revigorant decât să îți începi ziua cu o doză de sănătate, armonie și frumusețe?

Dacă nu știai, află că în tradiția yoga există posturi corporale, tehnici de respiraie, de relaxare, vizualizare creatoare etc., care îți sculptează trupul, îl energizează și îl fac mai sănătos. Mai mult decât atât, există tehnici speciale care amplifică extraordinar de mult energia frumuseții.

Atelier de înfrumusețare (prima parte)

În cadrul acestei întâlniri, vom aprofunda călătoria noastră în misterele frumuseții prin studiul unor texte străvechi orientale. Este fascinant modul în care este privită frumusețea din punct de vedere spiritual. Fiind o energie ca orice altă formă de energie, frumusețea poate fi captată și acumulată în ființa noastră din abundență. Mai mult decât atât, frumusețea unei femei este privită ca o manifestare a divinului, care contemplată de către bărbat, îi elevează și îmbogățește sufletul.

Apoi, vei primi o inițiere foarte specială într-o tehnică secretă de amplificare a energiei frumuseții în ființa ta, extrasă din străvechiul tratat Vijnana Bhairava Tantra, cu multiple aplicații practice.

Atelier de autotransfigurare

Dacă nu te-ai văzut până acum prin ochii unei zeițe, a sosit acel moment in care vei reuși – prin autotransfigurare.

Vom începe după amiaza cu un atelier de automachiaj prin care vom urmări să scoatem la suprafață acea ipostază a ta în care te simți cea mai frumoasa din lume.

Apoi, Mihaela iți va vorbi despre felul in care iți poți oglindi frumusețea într-o fotografie și cum te poate ajuta această artă să îți crești încrederea în sine.

Vom explora împreună cu Diana mai multe moduri de autotransfigurare și cum anume ne putem pune in valoare feminitatea prin aceste tainice și străvechi secrete.

Seara va culmina cu o piesă de teatru în care fiecare participantă va fi actrița principală. Este vorba de teatru labirint, o formă de artă care presupune ca spectatorul să fie el însuși actorul care trece prin diverse experiențe ce îl conduc la descoperirea unui adevăr despre el însuși.

In cazul nostru, fiecare femeie care participă va descoperi cât este de frumoasă, specială și unică după ce va parcurge un drum inițiatic înapoi către sufletul ei. Toată această calatorie va fi transpusă într-un limbaj artistic.

Duminică, 9 octombrie

Ședință de yoga de dimineata

Atelier de înfrumusețare (partea a doua)

Atelier de dans sacru

Te vom surprinde în moduri foarte plăcute în cadrul acestei întâlniri. Vom învăța și practica elemente de dans sacru inițiatic ca metodă extraordinar de eficientă de imbogățire a frumuseții.

Îți vei descoperi fațete noi ale feminității tale și vei dobândi încrederea și lejeritatea în a le manifesta.

Eveniment organizat in parteneriat cu editura Anima Animus.

Share with friends

Date and Time

Location

Pension Shanti - Apuseni Mountains

515301 Baia de Arieș

Romania

View Map

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved