Free

Színház- és Filmművészeti Egyetem Nyílt Nap

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Budapest

Vas utca 2/c

1088 Budapest

Hungary

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Nyílt Napja, melyen bepillantást nyerhettek az itt folyó munkába, a hallgatók mindennapi életébe. Megnézhettek mesterség-, beszéd-, dramaturg-, zenés-, és mozgásórákat, részt vehettek elméleti foglalkozáson,televíziós és színházrendező gyakorlaton. Továbbá beülhettek két nyílt próbára is, valamint bebarangolhatjátok az egyetem épületét, ahol kulisszatitkokat, érdekességeket ismerhettek meg.

REGISZTRÁCIÓ: 1088 Budapest, Vas u. 2/c, Ódry Színpad Aula

Kérjük, a programok (tanórák) kezdési időpontja előtt legkésőbb 30 perccel korábban regisztráljatok!

Szeretnénk felhívni a várólistára regisztrálók figyelmét, hogy a bejutást nem tudjuk garantálni az órákra. Csak a helyszínen derül ki, hogy maradnak-e szabad férőhelyek, kérjük ezt vegyétek figyelembe a regisztráció során!

Ne feledd: az SZFE csak rád vár!

Kövess minket:

http://szfe.hu/

Facebook (https://hu-hu.facebook.com/Szinhazesfilmmuveszetiegyetem/)

Jogi közlemény: A programok látogatása ingyenes és regisztrációhoz kötött. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Az órák kötöttek, nincs átjárás a programok között. Kérjük az egy időben zajló eseményekre csak egyszer regisztráljatok. Az SZFE a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli.

Share with friends

Date and Time

Location

Budapest

Vas utca 2/c

1088 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved