Free

SYMFONI 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

FRAM-bygget

Karenslyst Allé 2

0278 Oslo

Norway

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Better - Together!

Bli med på en komprimert konferansedag hvor dyktige folk deler erfaringer fra sine bedrifters arbeid med kommunikasjon, informasjon, dokumentasjon, og alle former for formidling og forvaltning av innhold.

Hør tips og erfaringer fra Widerøe om intranett, Arcus om dokumentstrategi, Sjømannsforbundet om kunnskapsforvaltning, Point Media om VR, video og animasjon, Homble Olsby Advokatfirma om GDPR, mfl.

Vi tror på mennesker, og på bedre resultater når vi arbeider bedre sammen. I Symfoni gjennomsyrer “better together”-tankegangen alt vi gjør, fra dokumenthåndtering til VR, fra intranett til mobil-app’er, fra portaler og håndbøker til saksbehandling og integrasjoner.

I tillegg til spennende foredrag og deling av kunnskap kan du selv prøve Virtual Reality på vår demo-stand, og i PhotoBooth vil vår proffe fotograf Keith ta bilde av deg som du kan bruke som profilbilde på LinkedIn og andre sosiale medier.


Bidragsytere på SYMFONI 2017


Artist Venke Knutson og kjendiskokk Nick Phan deler musikalske og kulinariske godbiter, og jammen blir et vinsmaking med en av norges beste vinkjennere!

Konferansen er gratis for påmeldte med billett. Konferansen er rettet mot ledere og fagpersoner fra alle typer bedrifter (oppgi bedrift og jobb-epost). Vi ber om at du "avbestiller billetten" (se billett) eller gir oss en melding senest innen 24 timer før start hvis du er forhindret fra å komme, på hello@symfoni.com .

PROGRAM

Se fullt program på https://symfoni.com/symfoni-2017


Share with friends

Date and Time

Location

FRAM-bygget

Karenslyst Allé 2

0278 Oslo

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved