Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Swenug [Örebro] - Windows Azure (del 2)

SweNug

Tuesday, June 5, 2012 from 8:30 AM to 11:00 AM (CEST)

Swenug [Örebro] - Windows Azure (del 2)

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Windows Azure (del 2) 17 Tickets Ended Free  

Share Swenug [Örebro] - Windows Azure (del 2)

Event Details

Efter besöket av Björn Eriksen var det många som ville höra ännu mer om Windows Azure och även lite mera djupgående. Nu har vi nöjet att presentera Robert Folkesson som den 5:e Juni kommer att hålla ett frukostseminarium i Örebro.

 

Robert arbetar idag som teknisk chef på Active Solutions men jobbade tidigare som arkitekt i utvecklar- och plattformsgruppen hos Microsoft där stort fokus låg på Azure.

Robert kommer att prata om hur du med hjälp av Worker Roles och Windows Azure Service Bus får möjligheter att med köer, prenumerationer och meddelandefiltrering skapa extremt skalbara distribuerade arkitekturer som bygger på asynkron kommunikation.

Under TechDays i Örebro höll även Robert i en session om hur du migrerar dina befintliga applikationer till Windows Azure. Under detta seminarium kommer han även att gå igenom och besvara frågor som: Hur är det med ditt befintliga system som du vill migrera? Vilka utmaningar ställs du inför, vilka fallgropar bör du vara medveten om och vilka verktyg och mönster kan du dra nytta av för en smärtfri flytt? Allt detta med fokus på de tekniska utmaningarna och även gällande arbetsmetodik och planering.

Detta är en föreläsning du inte vill missa om du vill lära dig mera om Windows Azure!

 

Vi kommer att vara hos e-man som står för lokal och en lättare frukost, föreläsningen drar igång vid 8.30 men vi öppnar dörrarna 08.00.

Vart: Nikolaigatan 3
När: 08.00 den 5:e Juni

Varmt välkomna!

Have questions about Swenug [Örebro] - Windows Azure (del 2)? Contact SweNug

When & Where

3 Nikolaigatan
70210
Sweden

Tuesday, June 5, 2012 from 8:30 AM to 11:00 AM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

SweNug

SweNug står för Sweden .Net user group och finns idag i Göteborg, Skåne, Stockholm, Sundsvall, Örebro och Skellefteå. SweNug är registrerade hos INETA (International .NET Association) där bland annat Microsoft är en stor sponsor.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.