SWEA San Franciscos 40-årsjubileum

Actions Panel

SWEA San Franciscos 40-årsjubileum

SWEA San Francisco fyller 40 år i år - och det vill vi fira tillsammans med dig!

When and where

Date and time

Location

Berkeley Country Club 7901 Cutting Boulevard El Cerrito, CA 94530

Map and directions

How to get there

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

Vi träffas första söndagen i oktober på Berkeley Country Club för en kväll tillsammans där vi umgås och njuter av välkomstdrink, trerätters middag med goda viner och prinsesstårta, lotteri, silent auction (buda på en lyxig helg i Napa!), underhållning, allsång, utdelning av årets silversked och en gift bag fylld med överraskningar till kvällens alla gäster!

Vi inleder med en välkomstdrink kl. 16:00 och mingel vid vårt SWEA Torg där c:a 10 företag finns på plats. En av kvällens sponsorer kommer trycka upp SWEA-produkter vid vårt SWEA Torg. Du får möjlighet att köpa SWEA San Francisco förkläde och väska med vår logga och speciella tryck framtaget just för vårt 40-årsjubileum.

Vi välkomnar alla nuvarande medlemmar och även alla som någon gång varit medlem i SWEA San Francisco. För att du ska kunna garantera dig en plats så behöver du anmäla dig senast den 10 september. Därefter släpper vi eventuellt resterande biljetter till svensktalande kvinnor i Bay Area. Sista datum för samtliga inbjudna att anmäla sig är den 18 september.

Vad det gäller Covid-restriktioner så följer vi Contra Costa Countys riktlinjer. Denna länken är aktiv och du kan följa eventuella förändringar genom att klicka här.

Vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans, hjärtligt välkommen!

SWEA San Francisco

SWEA San Franciscos 40-årsjubileum image

PRIS: $95/person

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 18 september 2022

Anmäl dig så snart som möjligt då vi har begränsat antal platser. Efter 10 september släpper vi de biljetter vi eventuellt har kvar och öppnar upp anmälan för svensktalande kvinnor som inte är/varit medlem i SWEA San Francisco.

TRANSPORT: Om du har möjlighet att erbjuda plats i din bil till andra Sweor anger du det i anmälan. Likaså om du önskar få skjuts till festen. Vi kommer göra vårt bästa för att utifrån geografiskt område matcha ihop er.

SWEA San Franciscos 40-årsjubileum image

Du kommer få möjlighet att köpa förkläden och väska med SWEA San Francisco-tryck. De trycks på plats och du får med dem hem direkt! 100% av vinsten på försäljningen av produkterna går direkt till SWEA San Francisco.

Stort tack till våra sponsorer!

SWEA San Franciscos 40-årsjubileum image