€120 – €200

SUPERFOODS IN JE LEVEN - KOOKWORKSHOP

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Zaal Van Trier

Van Trierstraat 40

2018 Antwerp

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

SUPERFOODS IN JE LEVEN - KOOKWORKSHOP - 1 dag

120 EURO - proeven en starterspakket twv 30 € inbegrepen

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over Superfoods heb je waarschijnlijk al veel gehoord. Maar waarschijnlijk is het je helemaal niet duidelijk waar het nu allemaal over gaat, laat staan dat je weet hoe je Superfoods nu effectief kan gaan gebruiken.

Een paar jaar geleden had ik daar ook geen idee van. Omdat ik erg ziek was geworden en ik écht radeloos was, heb ik me eigenlijk meer per ongeluk dan wat anders in Superfoods, Superhebs, Raw en Vegan Food gaan verdiepen.

En ja hoor, ik ben verliefd geworden op Superfoods - ze hebben me door de moeilijkste periode van mijn leven geholpen en ik kan nu weer alles wat ik dacht nooit meer te kunnen.

Omdat het zo een immense inpakt heeft gehad op me, ben ik alles dat ik maar kon vinden aan informatie gaan verslinden, is mijn keuken veranderd in een klein laboratorium en ben ik mijn eigen proefkonijn geweest. En na al die jaren ben ik er nog steeds helemaal vol van en blijft het ontdekken van deze wereld één van de belangrijkste aspecten van mijn dagdagelijks leven.

Ik had nooit gedacht dat ik hier Workshops over zou gaan geven - maar ik wil al deze bijzondere kennis delen met zoveel mogelijk mensen. Alles wat ik weet is van iedereen en dus ook voor jullie.

Wat mag je verwachten?
We gaan natuurlijk lekkere dingen maken die ook meteen kan proeven tijdens de Workshop.
Ik ga je stap voor stap verschillende heel speciale producten leren kennen.
Ik ga ook uitleggen waarom Superfoods zo ondersteunend en helend zijn.
En ik wil jullie ook delen hoe we mondiaal, spriritueel, emotioneel kunnen groeien door "hoog energetisch" voedsel te eten.
De grote topics van deze workshop zijn en voor elk onderdeel maken we verschillende soorten recepten:

•IMMUNITEIT BOOSTERS

•DETOX VAN PARASIETEN

•DETOX VAN TOXINES

•STRESS EN HORMONENBALANS

•BREIN & LONGEVITY

Het integreren van Superfoods in je leven is iets dat je niet in één dag doet. Het is een heel persoonlijk groeiproces. Ik hou daar rekening mee en in de reeks aan Workshops die ik zal geven en ik begeleid jullie daarom stap voor stap.

De reis in de wondere wereld van de Superfoods en Superherbs is wat ik met jullie wil delen. Ik ga het dus ook over heel pratische dingen hebben, over je keuken, waar je dingen koopt, waar je op moet letten, toestellen die kan gebruiken, zelfs over wat het kost en hoe je budgetvriendelijk het beste voor jezelf en je gezin kan bekomen.

Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je snel in om te duiken in de geheime en wonderlijke wereld van de Superfoods!

Share with friends

Date and Time

Location

Zaal Van Trier

Van Trierstraat 40

2018 Antwerp

Belgium

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved