Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

UClarity AB

Lästmakargatan 14

111 44 Norrmalm

Sweden

Se karta

Beskrivning av evenemanget

Beskrivning

Nu har vi glädjen att bjuda in till en sommarträff med SUCK-klubben. Det är en hektisk period just nu med sommarfester, skolavslutningar, helgdagar och andra aktiviteter som hör för-sommaren till. Och mitt i allt detta bjuder vi alltså in till en sommarträff med SUCK-klubben.

Temat för kvällen kommer att vara Digitala möten och kvällens sponsor Logitech kommer vara på plats och bjuda på tilltugg och dryck samt visa sina nyheter. Vi kommer hålla till i UClaritys lokaler på Lästmakargatan 14 i Stockholm där vi hoppas att även kunna bjuda på lite sommarfeeling också om vädret tillåter.

Anmäl dig om du vill vara på plats, vi har begränsat antal platser, så blir det lätt för oss att planera inköp. Vi kommer som vanligt sända presentationerna online från kl. 18:00, du kan anmäla dig hit så kommer vi skicka ut möteslänken strax innan mötet.

Temat för träffen:

Digitala möten.

Agenda:

Ni som har möjlighet att närvara på plats är välkomna från kl. 17:00 och själva programmet startar 18:00 då också webbsändningen drar igång. Vi beräknar hålla på till ca. 19:30. Efteråt kommer det finnas möjlighet att hänga kvar för lite mingel och nätverkande för de som vill.


Är du inte med i LinkedIn-gruppen gå gärna med där för senaste uppdateringarna.
https://www.linkedin.com/groups/2875185/

Tid

Plats

UClarity AB

Lästmakargatan 14

111 44 Norrmalm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Händelse sparad