Free

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

CPH Food Space

Slagtehusgade 11

1715 København V

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Hvad skal der til for at få succes som fødevare-startup eller fødevarevirksomhed? Mød tre stærke teams til en snak om, hvordan de er gået fra ide til forretning i fuld fart. Hvad har været deres største øjeblikke, og hvor har de brændt fingrene?

Programmet præsenteres i samarbejde mellem Fremtidens Madscene, Growing Food CPH og Greater Copenhagen Food Startup - 3 nye projekter, som tilbyder målrettet viden, acceleratorforløb, mentornetværk og forretningsudvikling specifikt til fødevare-startups og fødevarervirksomheder.

ET GLAS OG LIDT AT SPISE

Gastronomien er i centrum, så vi byder (selvfølgelig) på lidt lækker mad og drikke – leveret af lokale madiværksættere.

TALKS

Dare to Eat
Ja, insekter smager godt! De to grundlæggere fortæller, hvordan de på 3 måneder er gået fra ideen om at skabe højkvalitetsprodukter baseret på spiselige insekter til at være på hylderne i Irma.

UrbanWineBox
UrbanWineBox har åbnet en enestående vinkælder med plads til 100.000 flasker under Carlsberg Byen, og giver vinentusiaster mulighed for at købe unikke flasker. Hør, hvordan de er gået fra god ide til god forretning med kurs mod udlandet.

Average Meatballs
Tre kokke, der ville lave en foodtruck med fokus på økologi og bæredygtighed. Det fik de så stor succes med, at de fik lyst til at lave en restaurant – som nu er blevet til tre – på kun 11 måneder.

Fremtidens Madscene, Growing Food CPH og Greater Copenhagen Food Startup
Hør Fremtidens Madscene, Growing Food CPH og Greater Copenhagen Food Startup fortælle om, hvordan de tilbyder måltettet viden, acceleratorforløb, mentornetværk og forretningsudvikling specifikt til fødevare-startups og fødevarevirksomheder over de næste år.
Share with friends

Date and Time

Location

CPH Food Space

Slagtehusgade 11

1715 København V

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved