Free

Strategisen tarinankerronnan aamiaistilaisuus

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Event description

Description

Asiakkaalle ei enää riitä pelkkä tuote, työntekijälle pelkkä työpaikka tai sijoittajalle vuosikertomus. Merkityksellisyys on korostunut niin työssä kuin kuluttamisessa: ihmiset ovat motivoituneempia seuraamaan tarinaa kuin lukuja.

Työkaluna organisaation merkityksellisyyden kommunikoinnissa ja ihmisten motivoinnissa toimii strateginen tarinankerronta.

Kuinka viestintä ja markkinointi kykenevät luomaan tarinan, joka ammentaa organisaation todellisuudesta, jonka päälle voidaan rakentaa asiakkaita puhuttelevaa markkinointia ja joka auttaa yrityksen työntekijöitä ymmärtävät organisaation päämäärän ja suunnan?

Jos kiinnostuksesi heräsi, Vapan aamiaistilaisuus on juuri sinulle. Yritysten pitkän aikavälin menestys nopeasti muuttuvassa maailmassa riippuu selkeän merkityksen määrittelystä ja viestimisestä. Tilaisuudessa Vapan osakas Timo Nurmi ja asiakkuusjohtaja Jasmiina Riikonen antavat käytännön esimerkkejä sekä esittelevät työkaluja strategisen tarinan luomisesta ja hyödyntämisestä.

Ilmoittautumalla nopeasti, varmistat paikkasi aamiaistapahtumassa.

Paikka: Vapan toimisto, Bulevardi 21, 4. krs.
Aika: Perjantaina 20.9. klo 8.30–10.30. Aloitamme tunnin kestävän ohjelman kello 9.00. Tilaisuuden jälkeen on aikaa keskustelulle.

Date and Time

Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved