Gratis

Strategier för den hållbara affären - så lyckas vi

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Hallvarsson & Halvarsson

Sveavägen 20, Stockholm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Välkommen till NMC:s och Miljömärkning Sveriges frukostseminarium då du får chansen att ta del av senaste rönen om samarbetet som en strategi för hållbara affärer. Visste du att en av tre anställda tycker att deras företags hållbarhetsarbete består av tomma ord istället för handling? Och att bara 37%​ säger att de är stolta över sin arbetsgivares hållbarhetsarbete?

Att utveckla sitt företag i en mer hållbar riktning är att framtidssäkra verksamheten och därmed bidra till att nå målen i Agenda 2030. Miljömärkning Sverige har i 30 år stöttat företag i sitt miljöarbete. Nu har vi tillsammans med andra experter sammanfattat våra strategier i The Report 2019. Nyckelorden för att lyckas är öppenhet, ett långsiktigt engagemang, aktiva medarbetare och samarbete. För det är svårt att ensam klara alla utmaningar. Det är dags att börja samarbeta och därmed effektivisera hållbarhetsarbetet.

Vi har bjudit in Sara Bergman, kriterie- och hållbarhetsansvarig på Miljömärkning Sverige för att presentera The Report 2019.

Övrig information

Sista anmälningsdag: 10 september 2019

Deltagare: Seminariet är öppet för alla.

Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för NMC:s medlemmar. Kostnaden för icke medlemmar är 2000 kr + moms för deltagande på plats och 1000 kr + moms för deltagande via webben. Betalning sker via faktura.

Anmälan för icke NMC-medlemmar: Anmälan görs genom att skicka nedan information till info@nmc.a.se. Informationen kommer endast att användas som underlag för vår planering och uppföljning av mötet, samt för fakturering.

  • Eventet du önskar delta vid
  • Deltagade på plats eller på webben
  • Förnamn Efternamn
  • E-post
  • Befattning
  • Företag/organisation
  • Faktureringsadress

Bli medlem i NMC - anmäl ert intresse här!

Avbokning: Vid förhinder ber vi dig att meddela oss så snart som möjligt så att vi kan ge din plats åt någon annan!

Webbsändning: Länken till webbsändningen skickas ut två vardagar innan seminariet.

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.


NMC Arkiv

Efter eventet kommer vi att lägga upp allt material, talarpresentationer, relevanta länkar och eventuell webbinspelning i NMC Arkiv. Där hittar du även material från tidigare event och seminarier. Observera att NMC Arkiv endast är tillgängligt för medlemmar och att du därför måste logga in för att komma åt materialet.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Hallvarsson & Halvarsson

Sveavägen 20, Stockholm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved