Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 70 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 7

Izlagač: Andrea Perković, Betaware d.o.o.

Suradnici na događaju: Josipa Maksimović

Opis događaja: Strast pokreće svijet. Ključni je motivator i tajna uspjeha koja vas može lansirati među „zvijezde". Kako uopće establirati svoju strast u vrtlogu kreativnih industrija? Kako tu strast održati i zaštititi od opasnosti koje vrebaju o obliku monotonije i gubitka kreativnosti? Josipa Maksimović (@vivalagreen23) i Andrea Perković (@PhotoLensQueen), svoju strast pronašle su u svijetu fotografije te će vas tijekom ovoga predavanja provesti kroz svoje početke, poteškoće s kojima su se susretale i s kojima se još uvijek susreću, kao i savjete koji vam mogu pomoći u procesu pronalaska, ali i održavanja strasti, bez obzira na vrstu industrije u kojoj se nalazili. Stoga, prijavite se, dođite, saznajte nešto novo. Pronađite svoju strast, ili pak, dopustite da ona pronađe vas!

Sektor kreativne industrije: Vizualne umjetnosti – slikarstvo, kiparstvo, grafika, fotografija, novi mediji

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Životopis:

Diplomu magistra ekonomije stekla je na ekonomskom fakultetu u Osijeku. Uz fakultet, svoje iskustvo dobila je sudjelujući na raznim projektima, natjecanjima, te obavljajući poslove koji su joj dali dodatni vjetar u leđa i znanje van formalnog obrazovanja.

Zaposlena je u Osječkoj IT tvrtci Betaware d.o.o. gdje je dobila priliku spojiti svoju ljubav prema tehnologiji i marketingu. Osim ovoga, svoju veliku strast pronalazi u fotografiji, kojom se aktivno njome bavi nešto više od dvije godine.
Uvijek veseli novim projektima i suradnjama koji joj pomažu da pomakne svoje granice, nauči nešto novo i pritom se zabavi.

Životopis suradnika:

Završila je smjer Poslovni tajnik u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Ivana Domca u Vinkovcima, a zatim upisala Medijsku kulturu na Odjelu za kulturologiju u Osijeku, gdje trenutno pohađa 1. godinu diplomskog.

Sudjelovala je u mnogim natjecanjima i projektima, poput županijskog natjecanja za najboljeg poslovnog tajnika na kojem je osvojila treće mjesto te fotografske izložbe po nazivu "Happiness vs. Fear".

Osim fakulteta, najveći dio svog vremena posvećuje umjetnosti, od kojih fotografija, glazba i ples zauzimaju poseban dio njenog vremena. Fotografijom se pak amaterski bavi od djetinjstva, no danas je ona prerasla u Freelance posao.

Sponzor događaja: HELL

Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved