Gratis

Stocksales (Schoenen & Accessoires / Shoes & Accessories) - Dries Van Noten

Beschrijving van het evenement
Stocksales Accessoires

Over dit evenement

We heten u van harte welkom op onze stockverkoop van 6 t/m 12 juli 2020.

Om uw en onze veiligheid te garanderen, is onze organisatie van de stockverkoop aangepast en gaat door op een nieuwe locatie: Loodswezen – Tavernierkaai 3 te Antwerpen.

We werken uitsluitend op afspraak (via deze boekingssite) en beperken het aantal aanwezigen per tijdsblok (25 personen voor de kleding en 15 personen voor de accessoires). Hiervoor moet u afzonderlijk tickets bestellen. U ontvangt uw ticket via e-mail.

We werken met tijdsblokken van 2u voor de kleding; zijnde 1u45 voor het kiezen en passen, en een kwartier voor de betaling en reiniging van de ruimte. Voor de accessoires worden tijdsblokken van 1u voorzien, met hetzelfde principe 45min voor kiezen en passen en kwartier voor afrekenen en reiniging.

Om iedereen een kans te geven onze stockverkoop te bezoeken, kan u slechts 1 tijdsblok voor kleding en 1 tijdsblok voor accessoires reserveren. Met dank voor uw begrip.

Gelieve volgende maatregelen tegen het Covid-19 virus in acht te nemen:

- Graag uw handen ontsmetten aan de ingang.

- Gelieve een mondmasker te dragen. Breng een paskous mee, indien u schoenen wil passen.

- Geen cash, alleen betaalkaarten (Maestro, Bancontact, Visa, Mastercard).

Van 14 tot en met 18 juli bent u eveneens welkom zonder afspraak. Er worden max. 40 personen per 2u toegelaten.

Mocht u door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, verzoeken we u vriendelijk uw reservatie te annuleren via onze boekingssite of stockverkoop@driesvannoten.com

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen