Free

StartupMeetup - Small Budget, big impact

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Launch Cafe

Herestraat 106

9711LM Groningen

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

The first meeting is about marketing and specifically about zero based marketing. Henk believes that you don’t need a big marketing budget to do great things. If you are curious about the impact of marketing and the way it works with a low budget, then this meeting will be interesting for you!

Contentmarketing wint steeds meer terrein op klassieke marketing en reclame. En wat Henk betreft mogen de reclamebudgetten nog veel verder omlaag. Hij gelooft dat innovatieve ondernemers die de klant werkelijk centraal stellen ook met heel lage budgetten optimaal kunnen scoren. Zero based marketing noemt hij dat! Hoe toepasselijk is dat voor startups!

Henk Jacobs is oprichter en eigenaar van Scripta, een contentmarketingbedrijf dat 25 jaar geleden ontstond in Groningen en inmiddels ook vestigingen heeft in Amsterdam en Aken.

Let op: voor deze activiteit moet je je vooraf hier registreren!

November > Startup activiteiten
De startup meetup is interessant voor een ieder die geinteresseerd is in ondernemerschap, al ondernemer is, of van plan is om een onderneming te starten, en behandelen diverse thema’s. De kennis die tijdens de meetups wordt gedeeld is direct toepasbaar in het bedrijfsleven en bieden goede handvaten bij het starten van een bedrijf. De maand november staat bol van de startup activiteiten. In de maand november kan je de opgedane kennis in praktijk brengen tijdens de 10e editie van Startup Weekend Groningen, Startup 24 of Venturelab North. Evenementen waarop gezamenlijk in afzienbare tijd startups de grond uit worden getrokken, waardevolle lessen worden geleerd en een netwerk wordt opgebouwd.

Alle StartupMeetups:

30 Oct: Henk Jacobs - Small marketing budget, big impact:
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-small-budget-big…

31 Oct: Auke Schotanus - Design thinking: Reframing problems
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-reframing-proble…

2 Nov: Jos van Essen - Applying the business model canvas
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-business-model-t…

3 Nov: Lotte Medema - Methodologies to Identify customer needs
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-identify-custome…


Share with friends

Date and Time

Location

Launch Cafe

Herestraat 106

9711LM Groningen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved