Free

StartupMeetup - Reframing problems

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

The Rock Office Spaces

Atoomweg 6B

9743 AK Groningen

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

This meetup is about design thinking in combination with problem solving. A different point of view about a problem and using design thinking is a great opportunity to develop yourself. During the Meetup, Auke is going to tell you about all kinds of solutions, which you probably never thought of before.

Tijdens deze hands-on workshop met Auke duik je de wereld in van Design Thinking. In plaats van direct in oplossingen te denken, gaan we eerst kijken hoe we anders naar het probleem kunnen kijken. Door een andere manier van denken en onderzoeken komen we uiteindelijk tot hele andere oplossingen.

Auke werkt dagelijks aan strategie en digitale innovatie voor bedrijven via zijn bedrijf de Pontonniers daarnaast is hij medeoprichter van Design Thinking Amsterdam, een community van meer dan 1200 leden, welke als doel heeft Design Thinking als innovatieve methodiek te onderzoeken en toe te passen bij uiteenlopende organisatorische en maatschappelijke uitdagingen.

Let op: voor deze activiteit moet je je vooraf hier registreren!

November > Startup activiteiten
De startup meetup is interessant voor een ieder die geinteresseerd is in ondernemerschap, al ondernemer is, of van plan is om een onderneming te starten, en behandelen diverse thema’s. De kennis die tijdens de meetups wordt gedeeld is direct toepasbaar in het bedrijfsleven en bieden goede handvaten bij het starten van een bedrijf. De maand november staat bol van de startup activiteiten. In de maand november kan je de opgedane kennis in praktijk brengen tijdens de 10e editie van Startup Weekend Groningen, Startup 24 of Venturelab North. Evenementen waarop gezamenlijk in afzienbare tijd startups de grond uit worden getrokken, waardevolle lessen worden geleerd en een netwerk wordt opgebouwd.

Alle StartupMeetups:

30 Oct: Henk Jacobs - Small marketing budget, big impact:
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-small-budget-big…

31 Oct: Auke Schotanus - Design thinking: Reframing problems
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-reframing-proble…

2 Nov: Jos van Essen - Applying the business model canvas
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-business-model-t…

3 Nov: Lotte Medema - Methodologies to Identify customer needs
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-identify-custome…


Share with friends

Date and Time

Location

The Rock Office Spaces

Atoomweg 6B

9743 AK Groningen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved