Free

StartupMeetup - Applying the business model canvas like a pro

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

drie&zestig

Boterdiep 63

9712 LK Groningen

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Not every idea is a great startup. Business model canvas can be the frame for your startup. During this meetup you will learn about the Canvas model and, you will be given the opportunity to visually represent your business’ startup ideas. Jos knows every aspect of the business model canvas, which makes it very interesting for people with an startup business or people who are having an idea for an startup.

Elk goed idee is nog geen startup. Een goed businessmodel is de basis van een goed lopend bedrijf. Hoe staat jouw startup er voor? Of denk je er over na om een startup te starten? Tijdens deze workshop leer je met het Business Model Canvas te werken en breng je jouw bedrijfsaspecten op een snelle, overzichtelijke en visuele manier in kaart. Deelnemers zullen samen met Jos van Essen aan de slag gaan.

Jos is al jaren product and business developer bij zijn bedrijf Growindigital. Hier werkt hij met ambitieuze ondernemers aan een sterke digitale strategie.

Let op: voor deze activiteit moet je je vooraf hier registreren!

November > Startup activiteiten
De startup meetup is interessant voor een ieder die geinteresseerd is in ondernemerschap, al ondernemer is, of van plan is om een onderneming te starten, en behandelen diverse thema’s. De kennis die tijdens de meetups wordt gedeeld is direct toepasbaar in het bedrijfsleven en bieden goede handvaten bij het starten van een bedrijf. De maand november staat bol van de startup activiteiten. In de maand november kan je de opgedane kennis in praktijk brengen tijdens de 10e editie van Startup Weekend Groningen, Startup 24 of Venturelab North. Evenementen waarop gezamenlijk in afzienbare tijd startups de grond uit worden getrokken, waardevolle lessen worden geleerd en een netwerk wordt opgebouwd.

Alle StartupMeetups:

30 Oct: Henk Jacobs - Small marketing budget, big impact:
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-small-budget-big…

31 Oct: Auke Schotanus - Design thinking: Reframing problems
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-reframing-proble…

2 Nov: Jos van Essen - Applying the business model canvas
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-business-model-t…

3 Nov: Lotte Medema - Methodologies to Identify customer needs
https://www.eventbrite.com/e/startupmeetup-identify-custome…

Share with friends

Date and Time

Location

drie&zestig

Boterdiep 63

9712 LK Groningen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved