Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Startup Weekend Ljubljana

Startup Weekend Team

Friday, November 22, 2013 at 9:00 PM - Sunday, November 24, 2013 at 12:00 AM (CET)

Startup Weekend Ljubljana

Ticket Information

Type End Quantity
Brezplačna udeležba Ended Free  

Share Startup Weekend Ljubljana

Event Details

Dragi študentje Univerze v Ljubljani,

Lepo vabljeni na podjetniški vikend v Ljubljani, od 22. do 24. novembra 2013, kjer boste v kreativnem okolju razvili svojo poslovno idejo v samo treh dneh.

Startup Weekendi za študente so intenzivni, interdisciplinarni, osredotočeni na konkretizacijo in tudi zabavni vikendi, na katerih študentje razvijajo svojo poslovno idejo po najsodobnejših metodologijah (»d.school«, »lean startup« in »business model generation«). Zaradi predvidenega velika števila prijav 150+ bo podjetniški vikend v Ljubljani organiziran na Tehnološkem parku Ljubljana in več fakultetah. Na podlagi prijav vas bomo obvestili o razporeditvi na posamezno lokacijo.

Glavna partnerja Start:up Weekenda v Ljubljani sta Ljubljanski univerzitetni inkubator in Tehnološki park Ljubljana, ki želita ob podpori celotne Iniciative Start:up Slovenija in Univerze v Ljubljani ustvariti nepozabno podjetniško izkušnjo za študente v Ljubljani. Podjetniški vikendi za študente bodo sočasno potekali še v štirih drugih univerzitetnih oziroma visokošolskih središčih po Sloveniji, in sicer v Mariboru, Novi Gorici, Kopru in Novem Mestu. Takšno enotno podjetniško akcijo za mlade, ki poteka ob priložnosti globalnega tedna podjetništva sta omogočila Javna agencija SPIRIT in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Bodite del velike podjetniške izkušnje!

Potek dogodka

V petek popoldne se udeleženci dogodka zberejo in pričnejo s predstavitvami svojih poslovnih idej. Izbrali bomo najboljše ideje, nato bomo tvorili skupine udeležencev z različnimi komplementarnimi znanji, potrebnimi za realizacijo teh idej.

Ekipe bodo imele nato cel vikend časa, da iz osnovne zamisli pripravijo zanimiv prototip, ki ga bodo predstavili ob zaključu dogodka pred komisijo.

Na začetku samega dogodka, takoj po predstavitvi podjetniških idej in opredelitvi ostalih udeležencev za sodelovanje pri podjetniški ideji, bo potekalo motivacijsko predavanje uspešnega znanega podjetnika, ki je znan predvsem na lokalnem območju.

Prisotni bodo tudi lokalni uspešni podjetniki in mentorji, ki bodo s svojimi znanji podjetniškim ekipam pomagali do čim boljšega poslovnega modela oziroma prvega prototipa. Mentorji bodo zadnji dan sestavili komisijo, ki bo med vsemi idejami razglasila zmagovalca.

Have questions about Startup Weekend Ljubljana? Contact Startup Weekend Team

When & Where


Tehnološki park Ljubljana in Ljubljanski Univerzitetni InkubatorFriday, November 22, 2013 at 9:00 PM - Sunday, November 24, 2013 at 12:00 AM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

Startup Weekend Team

Organizatorji: Ljubljanski univerzitetni inkubator, Tehnološki park Ljubljana

Partnerji: Univerza v Ljubljani, Inciativa Start:up Slovenija 

Nacionalni partner: Zavod Ypsilon

Nacionalni financer: Javna agencija SPIRIT, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

 

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.