Free

Startup Night Borås

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Business gallery

Skaraborgsvägen 3A

50630 Borås

Sweden

View Map

Event description

Description

Är du entreprenör eller funderar på att bli? Har du en idé men vet inte vad nästa steg är? Då är detta ett evenemang att boka in! Venture Cup Väst och Drivhuset Borås bjuder in till Startup Night!

Datum: 26 februari
Tid: 15:30 – 18:00
Plats: Business Gallery, Skaraborgsvägen 3A

Lyssna till Rebu Burubwa som mottog priset för Årets Unga Pionjär 2018 i H.M. Konung Carl XVI Gustafs pris till företagare med utländsk bakgrund. Ta del av hans gripande berättelse om sin bakgrund som barfotaflykting under krigets Kongo till entreprenör och företagare med bolaget Rutasoka Coffee.


I panelen kommer Christian Bergstrand, Carina Krii, Felicia Lundberg och Rebu Burubwa tala om hur de vågat ta steget, sina erfarenheter och lärdomar av att starta eget och entreprenörskapet i stort. Dagens moderator är vår alumn Isabella Borrego och på plats möter du också Connect, Miljöbron, Almi, Inkubatorn i Borås, Coompanion och Fashion Ink. Missa inte denna eftermiddag med inspiration, tips och verktyg för dig som är intresserad av entreprenörskap och möjligheten att nätverka och skapa nya bekantskaper.


Information om eventet uppdateras löpande!

Välkomna att anmäla er nedan!

Obs antal platser är begränsat.
Evenemanget är kostnadsfritt, vid utebliven avanmälan debiteras en avgift på 200 kr.

Share with friends

Date and Time

Location

Business gallery

Skaraborgsvägen 3A

50630 Borås

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved