Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Looks like this event has already ended.

Check out upcoming events by this organizer, or organize your very own event.

View upcoming events Create an event

StartUP BOOTCAMP #8: Финанси и финансов план за стартъп

StartUP Bulgaria

Wednesday, May 16, 2012 from 7:30 PM to 9:30 PM (EEST)

StartUP BOOTCAMP #8: Финанси и финансов план за стартъп

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
StartUP BOOTCAMP #8: Бизнес план. Планиране и управление на 50 Tickets Ended Free  

Share StartUP BOOTCAMP #8: Финанси и финансов план за стартъп

Event Details

Месечната ни сесия Bootcamp този път е насочена към финансовата част, а именно към бюджетно планиране. След като на предишните лекции тази година се запознахме с това как се стартира бизнес без капитал, как се намират клиенти и как правим бизнес преговори и продажби, е ред да отделим внимание на дългосрочното планиране на паричните потоци. За тази цел сме поканили един българин решил да остане в България и след казармата да се бие на предприемаческото поле.

Деян Василев е млад български предприемач. През 1995 завършва Американския Университет в България. В момента е президент на FinZoom – мрежа от финансови пътеводитли, оперираща на българския, румънския и турския пазар. В България тя е представена от портала Моите пари ООД- www.moitepari.bg. Основател е и на Кредитланд ЕООД (кредитен посредник). Най-скорошният му стартъп е един от първите сайтове за групово пазаруване www.zadrujno.bg. Член е на екипа на курса „Стартиране на бизнес” към Института за предприемачи на Сиско. Деян е основател бутиковата ИТ и софтуерна компания Eastisoft създадена през 2000 година. Сертифициран счетоводител е от Британския институт на сертифицираните счетоводители ACCA. Съосновател e на Българската асоциация на софтуерните компании (BASSCOM) през 2002 г. и Асоциацията на кредитните консултанти в България АККБ през 2008 г. През 90-те години е бизнес съветник (PricewaterhouseCoopers) на няколко банки, други финансови институции и мултинационални компании. 

Деян има сериозен опит зад гърба си и ще навлезе в детайли, за да ни научи на накои хитрини и да ни въоръжи с ентусиазъм за нашите битки.

Заповядайте на 16-ти май (сряда) от 19:30 ч. в зала 2005 на УНСС, в София.

Регистрацията започва в 18:45 ч.

Повече информация за събитието можете да намерите на Facebook страницата на StartUP: http://www.facebook.com/startupbg

Have questions about StartUP BOOTCAMP #8: Финанси и финансов план за стартъп? Contact StartUP Bulgaria

When & Where


УНСС
Студентски град
Зала: 2005
1700 Sofia
Bulgaria

Wednesday, May 16, 2012 from 7:30 PM to 9:30 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

StartUP Bulgaria

StartUP Bulgaria е организация от бизнес ентусиасти, която среща на едно място предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес. Целта му е да пробуди предприемаческия дух хората в България и да им покаже как да превърнат своите идеи в успешен бизнес.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.